Meny
29.02.2024

Rehabiliteringsmarkedet vokser

Byggmarkedet opplever en oppdragsvikt på over 50 prosent i oppføring av nye boliger og næringseiendommer. – Vi tar nå grep og retter mer oppmerksomhet mot rehabiliteringsmarkedet med varmefolien Flexwatt og varmekabelen The Cable, sier markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort

Til tross for sviktende nedgang i byggemarkedet har Varmecomfort klart å dekke markedsbehovet til nye boliger og leiligheter. – Vi regner med at husholdninger vil bruke mer penger på å energieffektivisere boligene slik at de kan redusere strømutgiftene. Flexwatt med termostater er en god investering og vil redusere energikostnadene med 30 prosent.

 

 Gode brukererfaringer

– Flexwatt responderer raskt og gir en lun og god varme på beina og resten av kroppen, sier Ruud. – Vi har vært leverandør av Flexwatt siden 2003. Brukererfaringene og tilbakemeldingene på folien er meget bra.  Vi registrerer at flere brukere i Norge og Europa velger varmefolien fordi den bruker lite strøm.

 Energieffektive løsninger

Rehabilitering av eldre boliger omfatter ikke bare varmefolie, men også etterisolering av vegger, tak og utskiftning av gamle vinduer. – Det er viktig å gjøre nødvendige tiltak for å unngå at varme slipper ut av hus. Her bør det velges energieffektive løsninger som tetter energisluket, sier Ruud. Han merker økt interesse for Flexwatt i rehabiliteringsmarkedet. – Fordelen er at den kun bygger 6-7 mm og er enkel å legge i ulike rom.

 Velg riktig termostat

Flexwatt i kombinasjon med smarte termostater vil redusere energiforbruket med 30 prosent. - Vi leverer forskjellige versjoner av vår termostat Comfort Temp som er en perfekt match til varmefolien. Den har gulv- og romføler, maksbegrenser, effektregulator m.m. og er ekstremt nyttig i stuer med store vindusflater og sterkt sollys.

 Tregere å regulere

– Sammenlikner du varmefolie med bergvarme er Investeringskostnadene for sistnevnte varmemedium flere hundre tusen kroner. Systemet er også tregere å regulere og tar lengre tid fra man skrur på termostaten til varmen fordeles i aktuelle rom. Med Flexwatt oppnår man riktig temperatur med en gang til langt lavere energiforbruk, sier Ruud. – Slik sett er varmefolien en god investering når boliger, rekkehus, leiligheter og hytter skal rehabiliteres, sier han til slutt. 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no