Meny
15.11.2012

Redder bryggen fra vinterens krefter

Høst- og vintermånedene er utriggernes verste fiende. Nå lanseres en egenutviklet utriggerløfter som enkelt løser utfordringen.
En av bryggeeiernes største utfordringer er som regel vinterens herjinger. Utriggere flest tåler sjelden kraftig påkjenning fra drivis, vinterbølger eller sterk strøm, noe som ofte betyr avrevne flytere og brukne beslag. Wee Marines selvutviklede utriggerløfter er konstruert slik at alle på egenhånd kan heise utriggerne ut av sjøen, noe som betyr at de henger trygt vinteren igjennom.

Løfteren består av en fire meter høy momentbom bygd i galvanisert stål. Denne festes til bryggen med tilpassede beslag, og to vaiere trekkes over bomtoppen og festes i enden av utriggeren. Med den andre enden av vaierne festet til bryggen med en øyebolt eller lignende kan utriggeren løftes på forskjellige måter: enten med håndvinsj, elektrisk vinsj eller også med bilen som trekkraft. Momentbommen kan bli stående som støtte eller fjernes helt etter at utriggeren er hevet. 

Momentbom m.m. koster kr. 3700 + mva. Vaier og vinsj kjøpes separat avhengig av behov. For mer informasjon, se wee-marine.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no