Meny
01.07.2016

Red Dot Award til Granberg – igjen

For annet år på rad har Granberg AS vunnet den internasjonale prisen Red Dot Award, en av verdens mest prestisjefylte og viktigste designpriser. I likhet med fjoråret har selskapet vunnet med et nytt produkt i sin produktportefølje av motstandsdyktige arbeidshansker.

– Designprisen er en viktig anerkjennelse av vår eksepsjonelle produktutvikling. I tillegg til at vi har kommet med et produkt i toppkvalitet, har vi skjøvet grensene når det gjelder design slik at vi tilbyr brukerne det aller beste i håndbeskyttelse uten at det går utover komfort og funksjonalitet, uttaler adm. dir. Marthon Granberg. – Hanskene er designet i vårt eget hus av selskapets egen designgruppe, som er ledet av Virginijus Urbelis. All produktutvikling hos oss er alltid sentrert rundt kundenes absolutte behov, forklarer Granberg.
   – Å vinne én gang er en stor bragd, men at de som jobber med produktutvikling hos oss skulle være i stand til å nå et så høyt nivå og sikre oss denne prisen to år på rad, gjør meg utrolig stolt, fortsetter Granberg.

Vinnerproduktene
Forrige år, i 2015, vant Granberg den prestisjefylte designprisen for de to typene beskyttelseshansker – Granberg 9001 og 9002. I år mottar selskapet prisen for den nye hansken – Granberg 5501. Denne vinnerhansken, som gir god beskyttelse i forbindelse med tøft arbeid, er produsert i svart TPU blandet med Typhoon, som er motstandsdyktig mot kutt. Hansken gir såkalt «360º level cut protection», den høyeste beskyttelsesgraden i henhold til EN 388.
   Hansken er spesielt godt egnet til forskjellige vedlikeholdsarbeider, konstruksjonsarbeid, arbeidsoperasjoner innenfor olje- og gass, bilindustrien, prosjektindustrien osv. der det kan være risiko for rekyler, fallende gjenstander, klemmeskader og kutt fra skarpe kanter og objekter.

Produksjon siden 1961
Granberg har produsert arbeidshansker siden 1961 og har vært markedsleder i Norge i mange år. Selskapet har betjent det norske markedet fra hovedkontoret og lageret i Bjoa på Vestlandet. I 2007 ekspanderte Granberg til Sverige for å betjene det europeiske markedet fra lageret i Falkenberg.

Red Dot Award
Red Dot Award er en priskonkurranse der en internasjonal ekspertjury velger vinnere innenfor flere kategorier. Produktene blir vurdert etter kriterier som differensiering, estetikk, holdbarhet, funksjonalitet og emosjonelle egenskaper. Granberg vil motta Red Dot Award på den årlige Red Dot Gala i Essen, Tyskland 4. juli 2016. 
  

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no