Meny
14.03.2022

Raskere og mer effektiv boring i stål

Sandvik Coromant lanserer neste generasjons CoroDrill

Bildetekst: CoroDrill® 860-PM fra Sandvik Coromant

Sandvik Coromant har lansert et oppgradert sortiment av sitt CoroDrill 860 massive hardmetallbor for å tilby kundene forbedret produktivitet ved boring i stål.
   CoroDrill 860 med -PM-geometri har en ny skjærkvalitet, med et forbedret flerlags PVD (fysisk dampavsetning)-belegg. Resultatet er forbedret slitasjebestandighet, bedre verktøylevetid og en generell økning i produktiviteten og dermed redusert kostnad per komponent. Boret skal være perfekt til anvendelser innenfor bilsektoren, generell maskinering, metallbearbeiding og kraftverksindustrien.  
   Verktøyet er tilgjengelig i standard lagrede diametere fra 3 mm (0,12 tommer) til 16 mm (0,63 tommer). Spesiallaget verktøy er også tilgjengelig for å tilpasse boret etter maskineringskravene til spesifikke brukere. Pristilbud og bestillinger på spesialtilpassede borealternativer kan ordnes ved å besøke Sandvik Coromants nettsted.
   For å forlenge verktøylevetiden ytterligere og bidra til en mer bærekraftig maskineringsstrategi er CoroDrill 860-PM egnet for Sandvik Coromants verktøyoverhalingsprogram. Etter endt brukstid kan verktøyet bli en del av Sandvik Coromants resirkuleringsprogram.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no