Meny
02.02.2017

Rask respons og enkelt vedlikehold for måling av oppløst ozon

Mettler Toledo Thornton introduserer den NYE pureO3TM-sensoren for oppløst ozon med rask respons. pureO3-sensoren leverer nøyaktige og pålitelige målinger med økt stabilitet ifølge produsenten.

Mettler Toledo Thornton introduserer den nye pureO3TM-sensoren for oppløst ozon med Intelligent Sensor Management (ISM – intelligent sensorstyring). Sammenstilt med M800-multiparametersender leverer den nye pureO3-teknologien robust og pålitelig måling med økt stabilitet i bruksområder med rent vann. Produsenten opplyser at pureO3-sensoren kombinerer avanserte designegenskaper med robust måleteknologi for nøyaktig og pålitelig måling ned til null ppb. Den innovative kombinasjonen av membran, katode og elektrolytt oppgis å gi raske og pålitelige målingsdata.
   Peter Mosgrove, Mettler Toledo Thorntons markedsføringssjef, sier: – pureO3-sensoren er den mest spennende nyvinningen innenfor registrering av oppløst ozon på mange år. Den leverer den beste kombinasjonen av stabilitet, nøyaktighet og brukervennlighet som er tilgjengelig på markedet i dag.
   ISM-teknologi (Intelligent Sensor Management) forenkler styringen av pureO3-ozonsensoren med Plug and Measure-enkelhet. I tillegg sørger den dynamiske levetidsindikatoren (DLI – Dynamic Lifetime Indicator) og den justerbare kalibreringstimeren (ACT – Adaptive Calibration Timer) for enkel planlegging av vedlikehold og redusert nedetid.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no