Meny
11.03.2015

Rammer 4099 PRO – hammer for ekstreme bruksområder

Den nye modellen passer for graver med en driftsvekt på mellom 34 til 55 tonn. Den 3750 kg tunge Rammer 4099 PRO er basert på den veletablerte Rammer 4099-hammeren og har mange av de samme hovedfunksjonene, blant annet en Idle Blow Protector som virker uavhengig av arbeidsmodus for å gi bedre beskyttelse og strekkfaste VIDATsidebolter med lang levetid.

Leverandøren forteller at standardfunksjonene på Rammer 4099 støttes av en rekke forbedringer som gjør 4099 PRO i stand til å tåle ekstreme arbeidsforhold. Enheten er utstyrt med en forseglet huskonstruksjon som hindrer inntrengning av støv og smuss. Topplaten har en forseglet spalte for korte hydraulikkslanger og er utstyrt med forseglede slangetilkoblinger for smøring, luft og vann. Robust huskonstruksjon og slitesterke plater gjør den aktuell til horisontale arbeidsoppgaver, som arbeid i tunneler.
   Rammer 4099 PRO kan også leveres med spesialverktøy til horisontal primærbryting og med en lang rekke tilleggssystemer, som automatisk smøring, luftspyling hvis den brukes på svært støvete bruksområder samt Rammers Water Jet-system til støvdemping.
   For kunder som driver med tunnelarbeid, har Rammer satt sammen en komplett pakke med tilleggssystemer og løsninger som er utformet for å beskytte hammeren mot de krevende forholdene.
   Den spesielle AGW-enheten omfatter luftspylesystemet Ramair, som hindrer at det kommer inn skadelig støv, det automatiske smøresystemet Ramlube I for å sikre jevn og grundig smøring samt Water Jet-pakken for støvdemping. AGW-enheten er hydraulisk styrt og uten behov av strømtilførsel.
Den skal være enkel å installere og vedlikeholde og sikrer at Rammer 4099 PRO-hammeren er beskyttet og produktiv gjennom hele levetiden.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no