Meny
17.04.2015

Pure lanserer Evoke D6 med Bluetooth

Pure har videreutviklet en av de mest ikoniske digitalradioene gjennom tidene og introduserer nå Evoke D6 i Norge med Bluetooth.

Den nye Evoke D6 har to høyttalere, strømlinjeformet utseende, kvalitetslyd og Bluetooth som gjør det enkelt å strømme musikk.
   Produsenten sier dette om Evoke D6: Radioen er bygd på britisk design og ingeniørkunst og er håndtilpasset for å levere meget god lyd med den siste digitale teknologien. Den er designet i eik, og driverenheten er spesialutviklet akkurat for denne radioen. Radioen har nok et kjent utseende, men teknologien som ligger bak produktet, produserer en uovertruffen stereolyd. Den integrerte 20 watts digitalforsterkeren gir Evoke D6 styrke, samtidig som et aktivt, multippelt feedback equaliseringssystem kontinuerlig jobber for å skape den varme og gode lyden.
   Radioen støtter DAB, DAB+ og FM, og med Digital Radio Tick-godkjenning er den klar for overgangen til et digitalt radionett. Evoke D6 har Bluetooth-tilgang, noe som gjør det enkelt å strømme musikk trådløst fra for eksempel laptop, smarttelefon eller nettbrett. Det er også mulig å strømme via AUX-kabel. Radioen kommer med to alarmer og berøringssensitivt snooze-håndtak, noe som gjør at den passer i alle rom inkludert soverommet.
   Det er mulighet for å benytte miljøvennlige og oppladbare ChargePak F1. ChargePak leverer opp til 65 timer med trådløs lytting, og man har tilgang på 30 forhåndsinnstilte kanaler (15 DAB og 15 FB) med fem hurtigknapper og utgang til hodetelefoner. Evoke D6 leveres med tre års garanti som standard.
   Evoke D6 er tilgjengelig i utvalgte forhandlere, og anbefalt utsalgspris inklusiv mva. er kr 2299.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no