Meny
01.11.2019

Prisvinnende designikon lanseres i nye farger

Designklassikeren Ankarsrum Assistent Original ble lansert allerede i 1940. Nå kommer den prisvinnende og klassiske kjøkkenmaskinen i nye farger inspirert av vår nordiske natur.

Kjøkkenmaskinen som blant annet ble kåret til «best i test» av Tek.no, lanseres i to nye farger – Forest Green og Ocean Blue. Fargene er i tråd med høstens interiørtrender og inspirert av den nordiske naturen. Med andre ord en perfekt julegave til alle mat- og bakeentusiaster som elsker å lage mat fra bunnen av. Ankarsrum Assistent Original er allerede tilgjengelig i 16 ulike farger – blant annet de klassiske fargene crème, svart og rød. De nye fargene er tilgjengelig i butikk nå i oktober.
   Marcus Grimerö, CEO i Ankarsrum Kitchen AB, sier at en kjøkkenmaskin ikke bare er noe som gjør matlagingen enklere.
   – Kjøkkenmaskinen er en viktig del av interiøret, og blir derfor ofte stående på benken når den ikke er i bruk. Vi jobber derfor kontinuerlig med å utøke fargesortimentet basert på gjeldende trender for å sikre at vi har noe for enhver smak, sier han.
   Helt siden 40-tallet har den robuste kjøkkenmaskinen Ankarsrum Assistent Original eltet, blandet, revet og vispet på det nordiske kjøkken. Maskinen er kjent for sin tidløse design og høye kvalitet. Den dag i dag produseres den for hånd i svenske Småland.
   – Vi er utrolig stolte over produktkvaliteten. Det er fint å jobbe med et produkt som ikke forbrukes, men som derimot går i arv fra generasjon til generasjon, sier Marcus Grimerö.

Ankarsrum Assistent Original Forest Green
Anbefalt utsalgspris: 6.490,- NOK. Forest Green er en varm, dypgrønn nyanse med en matt finish som er en hyllest til naturen som omgir fabrikken i Ankarsrum, Småland.

Ankarsrum Assistent Original Ocean Blue

Anbefalt utsalgspris: 6.490,- NOK. Ocean Blue er en rik høyglanset blåfarge som glitrer som vannet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no