Meny
15.11.2022

Prevas AS har inngått avtale med Arba One AS

Blir første kunde på IFS Ultimo EAM i Norge sammen med Prevas

Arba One AS er et datterselskap av Arbaflame og produserer med sin unike teknologi miljøvennlig pellets som skal erstatte fossilt drivstoff. Arba One er lokalisert på Grasmo utenfor Kongsvinger og er det første fullskala kommersielle anlegget med en årlig produksjonskapasitet på 70 000 tonn ArbaCoreTM, samt furfural, metan og metanol.

Håvard Knappskog – løsningsarkitekt i Arbaflame og Stian Johnsen – vedlikeholdssjef i Arba One forklarer hvorfor de valgte IFS Ultimo EAM: «Vår teknologi gir en hardere, vannavstøtende og mer energirik pelletstype enn vanlige trepellets. Svartpellets vil blant annet kunne erstatte kull i kullkraftverk og er derigjennom et viktig bidrag i det grønne skiftet. Vi opplever stor etterspørsel i markedet og har planer om å bygge flere anlegg fremover. For oss var det dermed viktig å finne en kostnadseffektiv EAM løsning som skalerer og oppleves moderne og intuitiv. Samtidig får vi med Prevas en erfaren EAM partner som kan være med å utvikle oss over tid, noe som veide tungt i vårt valg.»

«Prevas er allerede en anerkjent partner og leverandør av vedlikeholdssystemer og Asset Management i det nordiske markedet», forklarer Einar Alexander Andersen, Daglig leder i Prevas Norge. «Vårt nylig annonserte partnerskap med IFS Ultimo EAM gjør oss i stand til å tilby enda flere kunder attraktive og kostnadseffektive løsninger for proaktivt og prediktivt vedlikehold og er et verdifullt tilskudd til løsningsporteføljen vår. Vi takker for muligheten til å jobbe sammen med Arba One og ser frem til å følge de på reisen.»

IFS Ultimo EAM leveres som ren SaaS løsning og vil i første omgang tas i bruk på fabrikken på Arba One, men blir klargjort for å rulles ut på ytterligere anlegg etter hvert.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no