Meny
02.02.2017

Pon Equipment er blitt Hardox In My Body-medlem i Norge

Nylig kunngjorde SSAB den norske Caterpillar-forhandleren Pon Equipment som nytt medlem av Hardox In My Body. Kunngjøringen skjedde samtidig med åpningen av merkets nye anlegg på Berger på Skedsmokorset.

Pon Equipment produserer blant annet mellomstore og store skuffer for hjullastere. De driver også med salg og utleie av anleggsmaskiner og -utstyr. Men det er på grunn av skuffene de nå er tatt opp som medlem.
   – Vi er stolte av å kunngjøre Pon Equipment som medlem av Hardox In My Body Family, sier Tobias Appelkvist (tidligere) og Johan Mattsson (nåværende) Sales Manager of SSAB Special Steels i Norge. –De har bevist at de har kapasitet til bli medlem av denne familien.
   Å bruke Hardox i skuffematerialet vil sørge for lang levetid og produktkvalitet. Bedriften har strebet etter å være først ute med tekniske løsninger og materialvalg. Resultatet er et konkurransedyktig og flott produktutvalg.
   – Vi har brukt mye tid og penger på utvikling og produksjon av disse skuffene. Å flytte til et nytt anlegg føles også godt. Og vi er stolte av at vi nå også er medlem av Hardox In My Body. Det er fantastisk, sier Sven Henning Roseth, Service Manager i Pon Equipment. 
   Pon Equipment eies av Pon Holding, et nederlandsk selskap med over 500 bedrifter i 10 land. Pon Equipment er en del av den internasjonale avdelingen under Pon Holdings som består av Pon Equipment og Pon Power med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Nederland.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no