Meny
31.08.2016

Permascand storsatser innnenfor vannrensing

Teknologiselskapet Permascand har kjøpt en patentportfølje og varemerke av det britiske selskapet Radical Filtration og storsatser på banebrytende elektrokjemisk teknikk innenfor vannrensing.

Permascands nye kompakte alt-i-ett-anlegg med kombinert filtrering og desinfeksjon dekker behovet innenfor et bredt bruksområde. Til høsten starter produktlanseringen.
   – Vannrensing er et av våre prioriterte forretningssegmenter. Vi kommer til å tilpasse det nye kompakte og kombinerte elektrokjemiske vannrensingsanlegget til flere ulike segmenter på markedet, særlig den marine sektoren og innenfor aquakultur, sier salgssjef for Water Treatment Systems på Permascand, Lars Nyman.
   Liten plass er et vanlig problem når utstyr for vannrensing skal installeres. Derfor er Permascands nye anlegg for vannrensing ekstremt kompakt og lett og tilpasset trange rom. Vannstrømmen går bare gjennom én enhet som kombinerer filtrering og elektrokjemisk desinfeksjon. Det blir billigere og enklere med denne såkalte One-Pass Single Unit, og det blir ikke brukt kjemikalier, i og med at det kloret som trengs i prosessen, blir produsert av saltet i sjøvannet.
   – Med denne spennende anskaffelsen og tillegget til vår produktportefølje kommer vi til å styrke våre teknologitilbud til eksisterende kunder. Samtidig ser vi fram til å videreutvikle teknologien for nye applikasjoner og kundesegmenter, sier Fredrik Herlitz, adm. dir. for Parmascand AB.
   Avtalen med Radical Filtration er et ytterligere steg i Permascands strategiske satsing på internasjonal vekst innenfor forretningssegmentet vannrensing.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no