Meny
21.11.2023

Panasonic har åpnet kurs- og kompetansesenter i Norge

I høst åpnet Panasonic et nytt senter i Sandnes som tilbyr varmepumpekurs for distributører, installatører og teknikere. 

Kurs- og kompetansesenteret ligger i Sandnes der Panasonic har sitt norske kontor. Her kan installatører og distributører av deres produkter ta månedlige kurs for å bli kjent med varmepumpeløsningene, og holde seg oppdaterte på de nyeste teknologiske utviklingene.

– Etterspørselen og behovet for varmepumper øker både i bedrifts- og privatmarkedet på grunn av de høye strømprisene. Da er det viktig at installatører, distributører og teknikere har så mye kompetanse om produktene våre som mulig, sier salgsansvarlig i Panasonic Heating & Cooling i Norge, Arnt Fahlstrøm.

– Vi har et sterkt behov for flere installatører. Vi vil bidra med å ta ansvar for å få flere av dem på markedet, forteller Fahlstrøm.

Betydelig investering

Det er lagt ned mye arbeid i planleggingen og designet av kurs- og kompetansesenteret, der Panasonic samarbeider med Varmepumpeforeningen (NOVAP).

Alle Panasonics produktkategorier er utstilt og fullt fungerende for at kursdeltagerne skal få en fullverdig opplevelse under kursing. Det inkluderer luft-til-luft-varmepumper rettet både mot privat- og bedriftsmarkedet, og luft-til-vann-varmepumper beregnet for bedrifter.

– Vi har gjort en betydelig investering og arbeidet hardt for å få på plass det nye senteret. Treningssenteret er i drift, men jobben fortsetter. Det vil kreve kontinuerlig oppdatering med nye produkter og videreutvikling av kursene, sier Fahlstrøm.

Det norske kompetansesenteret er en del av Panasonics Pro Academy-program. Det består av et bredt spekter av kurs som dekker alt fra grunnleggende utstyrsteori til mer dyptgående emner som systemvalg, design og idriftsettelse.

– Vi har en omfattende opplæringsstruktur for å gi partnerne våre kunnskapsbasen til å velge, installere og sette løsningene våre i drift på riktig måte, sier Fahlstrøm.

Det finnes blant annet interne kurs innen salg og teknisk luft-til-luft og luft-til-vann kurs. Påmelding kan gjøres her. Gjennom samarbeidet med NOVAP holdes også F-gass sertifiseringskurs med påmelding her. Flere kurs i 2024 legges ut så fort datoer er avklart.

 

Det nye kompetansesenteret ligger i Koppholen 19 i Sandnes.« Tilbake

 CMS by Makeweb.no