Meny
21.10.2016

PRO60 – profesjonell 12 v 60 a batterilader og strømforsyning

PRO60 fra CTEK er en innovativ, allsidig og svært effektiv 60 A batterilader og strømforsyning, utformet for å dekke behovene til moderne verksteder.

Med den kombinasjonen av spesiell design, avansert teknologi og innovative funksjoner er det ifølge CETEK ikke noe annet batteriadministrasjonsverktøy som gir en like omfattende løsning for profesjonell batterilading, vedlikehold og support.

Batterilading
Rundt ett av fire kjøretøy kommer inn på verkstedet med et underladet batteri eller tidlig batterisvikt. Dette er uheldig for verkstedenes service- eller diagnostikkarbeid fordi det går utover verkstedenes produktivitet og fortjeneste. Med PRO60 kan disse problemene unngås. PRO60 gjenoppretter lading og rekondisjonerer batteriet ved bruk av en patentbeskyttet flertrinns ladeprosess. Den er kompatibel med alle typer 12 V-batterier, inkludert litium (LiFePO4).
   PRO60s spesielle patentsøkte tilpassede lade-modus bruker automatisk tilpassende innstillinger, slik at driften skjer hurtigere og enklere enn noen gang tidligere.

Strømforsyning
CETEK opplyser at PRO60 er den perfekte strømforsyningen for diagnostikk eller programvareflashing. Feilsøking med diagnostikkverktøy skal bare utføres mens kjøretøyet er tilkoblet en egnet og stabil strømkilde for å unngå at unøyaktige data sendes tilbake til diagnostikkenheten. På lignende måte er en nøyaktig og stabil spenning nødvendig under ECU-programmering for å unngå skader som ikke kan repareres på kjøretøyets elektroniske kontrollsystemer.
   Med dens variable, likevel ekstremt stabile utmating, på grunn av tilhørende lave spenning og strømrippel og integrerte sikkerhetsfunksjoner er PRO60 sikker for batteriet og kjøretøyets sensitive elektroniske systemer.

Innovativ design
Den radikale designen til PRO60 gjør det mulig med konveksjonskjøling gjennom en sentral kjølekjerne, som eliminerer behovet for kjølevifter, og som forbedrer driftseffektiviteten og påliteligheten.
   En spesiell «resonant omformer»-transformatorteknologi gir jevnt høye strømnivåer med total effektivitet og stabilitet selv ved høye omgivelsestemperaturer.

Kompatibel med alle kjemier
CETEK opplyser at PRO60 er egnet for alle typer 12 V-batterier, inkludert normale wet/flooded-, kalsium (Ca/Ca)- og gel- samt AGM- og EFB-batterier for stop-start-kjøretøy og litium LiFePO4.
   Den er også kompatibel med alle batteristørrelser fra 10 Ah til 1800 Ah (15 Ah til 600 Ah LiFePO4).

Variabelt strømforsyningsvalg
Mange kjøretøy må forsynes med en nøyaktig spenning før diagnostisk feilsøking, ECU-flashing eller reprogrammering kan utføres. PRO60 tilbyr total fleksibilitet for brukeren med 12,6 V til 14,8 V tilgjengelig.
   PRO60 har to strømforsyningsmoduser avhengig av om batteriet finnes i kjøretøyet eller ikke. Hvis batteriet må fjernes, gjør en «Memory Saver»-strømforsyningsmodus det mulig å bevare kjøretøyets innstillinger.

Hurtig og enkel i bruk
PRO60 er utformet for å være brukervennlig, den har et enkelt brukergrensesnitt med bare fire knapper og et klart LCD-display.
   Den spesielle patentsøkte lademodusen gjenkjenner automatisk størrelsen på batteriet og
velger optimale ladeinnstillinger for hurtigst mulig lading.
   PRO60 kompenserer automatisk for parallellaster og justerer for omgivelsestemperaturendringer kontinuerlig med den innebyggede temperaturkompensasjonen.

Ladinger og rekondisjoneringer
Batterier som ikke har vært brukt på lang tid, er vanskeligere å lade, men CTEKs patentbeskyttede flertrinns ladeprosess har automatisk svovelfjerning for å fjerne de skadelige avleiringene som danner seg under utlading.
   Selskapet opplyser at selv dyputladede batterier kan bringes tilbake til fullstendig driftstilstand med PRO60.

Sikker og stabil
PRO60 er gnistfri og er beskyttet mot revers polaritet. Den oppgis dessuten å fremme klassens ledende EMC-beskyttelse, lavspenningsrippel og strømrippel, pluss ekstra sikkerhetsfunksjoner, inkludert spenningsfallvern og støtvern, slik at det garanteres
en flat forsyning for å beskytte batteriet og kjøretøyets sensitive elektroniske systemer.

Bærbar og holdbar
PRO060 leveres med fem meter kabler og kraftige klemmer, og dens robuste og støtfaste
polykarbonathus har et sammenleggbart bærehåndtak, slik at den er svært bærbar.
   Monteringspunkter er designet inn i huset, og en veggmontering og vogn er tilgjengelig som ekstra tilbehør.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no