Meny
30.01.2016

PG og Calder utvider samarbeidet med Hammelmann

PG Flow Solutions og det nylig ervervede datterselskapet Calder Ltd. har begge i mer enn 30 år posisjonert seg som sterke leverandører av stempelpumper til det profesjonelle markedet, spesielt olje- og gass-sektoren.

Det at Calder ble fusjonert inn i PG, har skapt en sterk Pump-Power-House med en samlet inntekt i 2014 på nærmere 1 mrd. NOK og med rundt 100 ingeniører av en samlet stab på 210 ansatte ved tre lokaliteter i Norge, to i UK og én i Saudi Arabia. Begge selskapene, som har vært i drift siden 1981/82, har etablert seg som markedsledere med lite overlapping mellom deres samlede produktportefølje.
   Som et viktig element i transaksjonen er et nært og fremtidsrettet samarbeid med Hammelmann blitt sikret. Hammelmann er markedsleder av høytrykks- og ultrahøytrykks stempelpumper. Ved å forene krefter regner disse tre selskapene med å utvikle en signifikant forretningsvirksomhet.
   Administrerende direktør i Hammelmann, Burkhard Helmig, uttaler: – I mer enn to tiår har Calder og Hammelmann hatt et vellykket partnerskap. Vi anser fusjonen mellom PG og Calder som et viktig skritt i retning av en lovende fremtid. Teamet i Hammelmann ser frem til å gjøre forretning med disse sterke og erfarne partnerne.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no