Meny
20.12.2016

Overvåkningskamera for tøffe værforhold

Panasonics nye robuste PTZ overvåkningskamera er nå tilgjengelig. Kameraet er designet for de verst tenkelige værforhold.

Aero-PTZ (WV SUD638) har et 30x optisk zoomobjektiv i robust glassfiber og gir bilder i full HD-oppløsning med 60 fps. Kameraet er designet for å være motstandsdyktig mot både erosjon og salt korrosjon og passer til alle slags værforhold, fra arktisk kulde til ørkenvarme.
   Eksterne vibrasjoner blir minimert med en hybrid bildestabiliseringsteknologi pluss gyrosensorer. I tillegg garanterer Super Dynamic-funksjonen et større dynamisk område sammenlignet med konvensjonelle kameraer.

Tåler ekstremt vær
Aero PTZ er utviklet for montering på værutsatte steder som høyder, på sjøen, kaianlegg og broer. En Active Sense-teknologi registrerer hvilke værforhold kameraet er i og aktiverer en innebygd visker som tørker bort regn og snø. Kameraet har også en innebygd varmeenhet for å holde temperaturen på et slikt nivå at elektronikken fungerer, mens en defroster sørger for at objektivet ikke blir tildekket med is. Videre har Aero PTZ en 360-graders aerodynamisk og kuleformet design som reduserer luftmotstanden og gjør at kameraet kan operere i vind opptil 60 m/s. Med alle disse funksjonene skal kameraet kunne produsere den beste bildekvaliteten selv under de tøffeste forhold, ifølge selskapet.
   Aero-PTZ er IP67-klassifisert. Det betyr at det er både vann- og støvtett og er vandalsikkert etter IK10-standard. Det har en sfærisk pantilt-mekanisme som gjør det mulig med 360-graders panorering og et 90 til 180 graders tiltområde.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no