Meny
12.03.2018

Over 200 utstillere er klare for årets største boligmesse

Til helgen (16.-18. mars) samles over 200 utstillere for Boligmesse på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Ifølge prosjektlederen har messen aldri vært større.

– Av de 19 messene vi arrangerer rundt om i Norge hvert år, er dette vår største messe både i antall utstillere, besøkstall og omsetning. Med over 200 utstillere har messen aldri vært større enn i år, forteller prosjektleder Jon Egil Kraggerud fra arrangøren Compass Fairs AS.
   Kraggerud frister med eksperthjelp, spennende nyheter og messetilbud du ikke finner andre steder, enten du skal pusse opp, bygge nytt eller bare er ute etter litt inspirasjon.
   – Det som er så flott med Boligmesse, er at vi samler alt du trenger til boligen din under ett tak. Her kan du finne alt fra husleverandører til flotte interiørspesialister som Classic Living og Fama Design. Vi samler både kjente merkevarer og produkter du ikke får tak i på de store kjøpesentrene.
   Prosjektlederen legger til at et besøk til messen er en gylden mulighet for å snakke med eksperter innen hjem og bolig, da de aller fleste utstillerne tar med seg sine flinkeste fagfolk.

Alternative varmeløsninger
   Ifølge Kraggerud er det stor interesse for fjerning av oljefyr og alternative varmeløsninger blant de besøkende. Det gjenspeiler seg i utstillerlisten.
   – Det vil på messen bli gode muligheter for en prat med leverandører av varmepumper og firmaer som tilbyr fjerning av oljefyren. Og har du en oljefyr, lønner det seg å gjøre noe med det nå, for fra 2020 blir det forbudt å fyre med fossil olje. Støtten fra Enova vil også halveres i 2019, og i 2020 forsvinner den helt, sier prosjektlederen.

Oppussingskjendiser og aktiviteter
I tillegg til mange flotte stands blir det også et tett program på scenen hele helgen.
   – TV-personlighetene Otto Robsahm og Halvor Bakke, kjent fra henholdsvis «Sinnasnekker’n» og «Eventyrlig oppussing», kommer begge for å holde inspirerende foredrag. Det blir også noe å lære av foredragene til Advokatfirmaet Økland & Co og Free Energy, sier Kraggerud.
   Otto skal også lede de uhøytidelige konkurransene handyman og handygirl, og på søndag blir det ballongslipp, der det skal deles ut flotte premier fra utstillerne. Samme tid trekkes det også ut en heldig vinner av en gavepakke fra Samsung til en verdi på 50 000 kroner.

– Ta bussen
Prosjektlederen opplyser at det er enkelt å komme seg til messen med buss både fra Oslo og Lillestrøm.
   – Buss 380 stopper på holdeplassen Hellerudsletta, som er like utenfor messehallen. Om du kjører, anbefaler jeg å bruke Easy Park sin app til å betale for parkeringen, du bruker områdekode 0928, tipser Kraggerud.

Kilde: NTB

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no