Meny
24.06.2017

Oras leverer rørkontrakten til The Hub

Betonmast Oslo AS valgte Oras som sin leverandør til dette prestisjeprosjektet.

Clarion Hotel Royal Christiania gjenåpner som «The Hub» i 2019 og blir med sine 810 rom og mer enn 3000 kvadratmeter konferansedel Norges desidert største hotell. Hotellet ligger midt i Oslo like ved Oslo Sentralbanestasjon og har vært et landemerke i byen siden Vinter-OL i 1952. I følge eier Petter Stordalen skal de 810 rommene bli fylt med det «kuleste som har vært gjort innen design og teknologi.»
   – For oss er dette prosjektet av betydelig størrelse og ikke minst spennende, sier direktør for distrikt Oslo, Akershus og Buskerud, Knut Sigvartsen i Oras. Vi har lang erfaring fra leveranser av store prosjekter, og kan nå bruke prosjektlederen fra prosjektet på Gardermoen til dette nye prosjektet.
   – Jeg har i mange år jobbet med slike store prosjekter og trives med det. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen, sier prosjektleder Erik Langseth.
   – At bygget ligger sentralt midt i Oslo, er selvsagt fordelaktig for hotellet. For prosjektet er det derimot en utfordring med tanke på logistikk. Oras har heldigvis også erfaring med slike byggeplasser, og godt støttet av vår LEAN-prosess løser vi dette elegant, avslutter Erik Langseth.
   – Vi valgte Oras på denne entreprisen etter en grundig helhetlig vurdering hvor pris, gjennomføringsevne og ikke minst lysten til å være med på noe gøy var viktig, sier Guy Engvik som er prosjekteringssjef for The Hub hos Betonmast Oslo.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no