Meny
05.11.2018

Optimer kostnadene og øk ytelsen

For å optimere den totale eierkostnaden (TCO), leverer NORD Drivesystems drivløsninger som betraktelig reduserer driftskostnadene. Her er fokuset på en integrert tilnærming.

Dette inkluderer en reduksjon i antall versjoner ved hjelp av NORDs modulsystem, reduksjon av energiforbruket gjennom bruk av IE4-synkronmotorer med høy ytelse, lang levetid og NORD-drivenheter med lavt vedlikeholdsbehov.

Redusere energiforbruket
Innkjøp, administrasjon, transport og installasjon, miljø- og avhendingskostnader utgjør kun en andel av kostnadene for anlegg og maskiner. Driftskostnader som energi, driftsmaterialer, drift og programvare, lagring samt reparasjons- og vedlikeholdskostnader må også tas med i regnestykket. Den totale kostnaden som et produkt genererer i løpet av levetiden kan beregnes ved hjelp av en TCO-beregning. Dette kan bidra til både innsparinger og å fastsette tilbakebetalingstiden.
   Drivsystemer står for det største energiforbruket i industrien. Derfor er innsparinger i energiforbruket den beste metoden for å redusere den totale eierkostnaden. Energibesparende IE4-synkronmotorer fra NORD har høy ytelse og oppfyller de strengeste energiforskriftene, og takket være PMSM-teknologien, også i delbelastnings- og delhastighetsområdene. Dette gir mulighet til store kostnadsbesparelser.
   Den nest største faktoren for å senke kostnadene er reduksjonen i antall versjoner. Dette bidrar til å redusere de administrative kostnadene, og gir mulighet til enklere produksjon, logistikk, lagring og service. Grunnversjonene som er nødvendige for å redusere det totale antallet versjoner, kan velges fra det omfattende NORD-modulsystemet.
   I tillegg gir NORD-systemene som er konfigurert for spesifikke bransjer mulighet til å redusere antall versjoner og forenkle administrasjonen av reservedeler.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no