Meny
09.03.2016

Oppdaterte Atlas Copco-knusere

Atlas Copco oppdaterer sine knusere i BP-serien med ny design og teknisk løsning på slitedelene, noe som gjør knuserne mer holdbare.

– Kundene våre etterspør kontinuerlig slitasjebestandige demoleringsprodukter, og vi er glade for å kunne tilby denne forbedringen på våre knusere, sier Tomas Ulander, Business Line Manager ved Construction Tools.
   Knusere brukes til røffe jobber og utsettes daglig for slitasje. De oppdaterte knuserne i BP-serien er utstyrt med nye slitedeler som gjør dem bedre rustet til å tåle slitasjen. De blir med andre ord mer holdbare og en enda bedre langsiktig investering for kundene.
   Slitedelene er laget av et hardt keramisk materiale kalt vautid. Dette danner en slitasjebestandig overflate som er ekstremt resistent mot den slitasjen som ellers er vanlig på knusere. Materialet, som inneholder kromkarbid, har også god bestandighet mot støt og kan brukes i applikasjoner med temperaturer opp til 350 °C.
   I materialet som inneholder jevnt fordelt kromkarbid og har en hard overflate, er hulrom et tegn på kvalitet. Uten disse hulrommene vil materialet være mer sensitivt for støt, og materialsammensetningen medfører dermed en kraftig økning av slitestyrken.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no