Meny
01.04.2019

Omexom styrker sin markedsposisjon – etablerer seg i Norden

Infratekgruppen (Norge, Sverige og Finland) og Eitech Engineering er fra 21. januar en del av Omexom, VINCI Energies sitt varemerke og nettverk knyttet til energioverføring i hele verdikjeden.

– Norden er et viktig marked for oss. Det er i forkant når det gjelder digitalisering i samfunnet og fornybare energikilder. Det at Omexom nå etablerer seg i Norden vil bidra til å styrke vår posisjon som en av de fremste aktørene på det europeiske energitjenestemarkedet, sier Julio de Almeida, Deputy Managing Director i VINCI Energies Europe.

En nettverksdrevet aktør

VINCI Energies, VINCI sitt datterselskap spesialisert innen energi og informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kjøpte både Infratek Group og Eitech for omtrent et år siden. Med disse oppkjøpene fortsatte VINCI Energies å utvide og styrke sin virksomhet i Nord-Europa.
   – At Infratek og Eitech Engineering nå er den del av Omexom er et naturlig neste steg. Nå kommer rundt 1500 dedikerte medarbeidere til å arbeide innenfor Omexoms forretningsområder, som er produksjon, transmisjon, transformatorstasjoner, distribusjon og lokal infrastruktur. I Sverige vil Omexom også være aktiv i jernbanesektoren, og i Norge er Reservekraft et ekstra forretningsområde, sier Julio de Almeida.
   Omexom er et globalt varemerkenavn med virksomhet i 32 land, og med en omsetning på over 3,2 milliarder euro (2017). Det er en nettverksdrevet aktør der tilgang til kompetanse og referanseprosjekter deles på tvers av avdelinger, land og verdensdeler.
   – Omexom vil, sammen med Infrateks og Eitech Engeneerings kompetanse, historikk, kunnskapsrike og dedikerte medarbeidere, være en attraktiv partner for kunder på alle nivåer i Norden. Som et sterkt internasjonalt nettverk, tilbyr Omexom store muligheter for ansattes karrierer og kunnskapsutvikling, avslutter Julio de Almeida.

Les mer på www.omexom.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no