Meny
10.07.2017

Oljeutskillingsfilter til krevende og korrosive miljøer

Den siste utvidelse av IMI Precision Engineerings produktutvalg innenfor luft og gass er F22H med ½" portstørrelse. Den er spesielt designet for bruk i krevende og korrosive miljøer som offshore, raffinerier og kjemiske fabrikker.

Applikasjoner med alt fra gassanalyse til rensing av trykkluft vil med fordel kunne bruke de mulighetene det nye F22H gir – med bl.a. partikkelfiltrering ned til 0,01 μm og et oljeinnhold på max. 0,01ppm. Dette opplyser IMI Precision Engineering i en pressemelding.
   F22H er basert på det velutprøvde F22-filteret for fjerning av partikler og vann, men er produsert i 316 rustfritt stål og kan benyttes til fjerning av olje.
   F22H er i rustfritt stål helt igjennom. Filteret er egnet til trykkluft og hydronkarboner. Det finnes versjoner med manuell dren og autodren. Den nyutviklede filterelementkonstruksjonen tillater  flow på 35 l/s og oppgis å ha lang levetid. Et nytt automatisk dren er i rustfritt stål, og ny rustfri indikator overvåker når filteret skal byttes.
   Til applikasjoner som krever lange serviceintervaller, for eksempel ubemannede naturgassplattformer, er F22 3-trinns filtreringssystem nå tilgjengelig.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no