Meny
30.01.2016

Økt tilgjengelighet gjennom nytt og spennende samarbeid

Siemens har inngått avtale med transmisjonsleverandøren Rekvisitt, som sikrer kunder rundt om i landet større utvalg og tilgjengelighet på elektromotorer.

– Dette vil ha stor betydning for våre felles kunder og øker tilgjengeligheten på våre standardmotorer betydelig for hele landet. Det er vi svært begeistret for, sier produktansvarlig for lavspenningsmotorer hos Siemens, Leif Berg.

Økt tilgjengelighet
Rekvisitt, med hovedkontor i Trondheim, er en av landets største leverandører av elektromotorer, transportbånd og transmisjoner og har kunder over hele Norge. Med den nye Siemens-avtalen kan de satse enda sterkere nasjonalt. Avtalen ble inngått i september, og i løpet av høsten har Rekvisitt allerede rukket å bygge opp et varelager av Siemens-motorer.
   – Det betyr at vi nå kan tilby våre kunder et nesten fullt spekter som vi kan levere omgående. Det er vi utrolig glade for, sier Kent Lundkvist, produktansvarlig for elektromotorer og drives i Rekvisitt.
   Avtalen er grunnlaget for et tett samarbeid mellom Siemens og Rekvisitt om lagerføring av SIMOTICS standardmotorer, i både aluminium og støpejern.
   – Samarbeidet med Siemens vil gjøre oss enda mer fleksible overfor våre kunder, og vi er i stand til å levere Siemens-motorer på dagen. Det tror vi kundene vil sette pris på, sier Lundkvist.

Fokus på fornyelse og kvalitet
Rekvisitt er en tradisjonsrik familiebedrift og har så langt hatt tre generasjoner Maske blant de ansatte.
   – Vi har vært i bransjen lenge og er stolte av både vår erfaring og historie. Samtidig må vi fornye oss. Derfor utvider vi satsingsområdene våre, og vi har også fått på plass både ny hjemmeside og ny logo i løpet av året, sier andregenerasjons og nåværende daglig leder, Tormod Maske.
   – Firmaet streber alltid etter å løse både store og små utfordringer for sine kunder – effektivt og kompetent. Rekvisitt er stolte over å ha fornøyde og lojale ansatte, slik at de kan fokusere på å være gode problemløsere for sine kunder. – Hos oss skal kundene få hjelp av hyggelige og kunnskapsrike fagfolk til å finne de riktige kvalitetsproduktene som løser deres problem. I tillegg har vi alltid lagt stor vekt på rask levering og god service, og det tror vi har vært avgjørende for at vi er der vi er i dag, avslutter Maske.

Fullverdig logistikkpartner
Samarbeidsavtalen tar for seg lagerføring av 2-, 4-, 6- og 8-polte motorer opp til 200 kW. Samtidig jobber Siemens med å videreutvikle Rekvisitt til å bli en fullverdig logistikkpartner, som også er sertifiserte til å utføre modifiseringer på standardmotorene.
   For større støpejernsmotorer har Rekvisitt valgt å lagerføre Performance Line-motorer. Disse er utviklet for tøffe forhold og har blant annet forsterkede kulelager, ekstra robust lakkfinish, PTC-beskyttelse som standard og hele tre års garanti fra fabrikk. Avtalen gir også Rekvisitt tilgang til Flender-koblinger.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no