Meny
24.01.2024

OLED+ fortsetter å sette standarden for premium TV

Ambilight Plus-systemet, den nye P5 AI Dual Engine-prosessoren, META Technology 2.0 og lyden fra Bowers & Wilkins kombineres for å sikre at 2024 Philips OLED+ TV-serien forblir på topp

• Det nye Ambilight Plus-systemet lanseres som en mer sofistikert og dynamisk versjon med høyere oppløsning ved å inkludere spesielle linser for å skape en unik to-dimensjonal effekt til den større haloen.

• Flagship-modellen OLED+959 lanseres i en 65-tommers skjermstørrelse i tredje kvartal og kombinerer kraften til en ny 8. generasjons P5 AI Dual Engine-prosessor med META Technology 2.0, Ambilight Plus og et nytt integrert 102W Bowers & Wilkins 5.1.2 lydsystem.

• OLED+909 blir tilgjengelig i juni i skjermstørrelsene 55”, 65” og 77”, og har den nye 8. generasjons P5 AI-prosesseringen, META Technology 2.0, et super-slim 81W Bowers & Wilkins 3.1 lydsystem og fire-sidig Ambilight.

• Ny Ambient Intelligence V3 optimaliserer nå HDR-ytelsen for lyse visningsforhold samtidig som regissørens kreative intensjon opprettholdes i mørkere rom.

• Begge OLED+ modellene tilbyr forbedret gaming gjennom en ny Game Bar – som lar spillere raskt forbedre, tilpasse og overvåke sine spillinnstillinger – pluss MEMC-funksjonalitet og 144Hz VRR, inkludert for Dolby Vision Gaming-modus.

• Forbedret tilkobling inkluderer kompatibilitet med Matter og Control 4.

• OLED+959 og OLED+909 har den nyeste versjonen av Google OS.


OLED+959 – Den fremragende Premium OLED TV-en

OLED+959 når ekte flaggskipstatus takket være sin unike kombinasjon av enestående bildekvalitet, fantastisk markedsledende TV-lyd – fra det integrerte Bowers & Wilkins lydsystemet – og en helt innlevelsesrik visningsopplevelse fra det nye Ambilight Plus-systemet.

Ambilight Plus tar den innlevende visningsopplevelsen til nye høyder ved å legge til flere linser på de individuelle bakmonterte fargede LED-ene. Ambilight Plus kan skape en mer dynamisk, større total halo med mer oppløsning og kan projisere opptil fire forskjellige halos på ulike dybder for å legge til en ny to-dimensjonal effekt i den overordnede innlevende effekten.

Referansebilder oppnås ved å kombinere en ny 8. generasjons versjon av P5 AI Dual Engine-prosessoren med den nye META 2.0 OLED-skjermen og META Multi Booster Algorithm.

Den kraftige 8. generasjons P5 AI Dual Engine-prosessoren inkluderer Ambient Intelligence V3, et nytt AI Machine Learn Sharpness V2-system og en ny Smart Bit Enhancement-algoritme (V3).

Ambient Intelligence V3 inkluderer nå optimalisering av HDR til omgivelseslysnivået – samarbeider harmonisk med HDR Advanced-funksjonen for å overvåke og justere HDR-ytelsen, for å sikre at den enestående HDR-ytelsen kan opprettholdes i lyse visningsforhold ved å øke kontrasten – i sanntid – i svakt lys scener for å bedre matche lysets utgang av skjermen – eller ved å redusere avkutting i meget lyse scener.

AI Machine Sharpness V2 bruker nye algoritmer og den ekstra kraften fra den nye tvillingbrikken P5 AI for å skape mer detaljerte og superrealistiske bilder, mens den nye Smart Bit Enhancement V3-algoritmen utvider 8-biters video til nær 14-biters presisjon – for å løse eventuell striping i lavkvalitets, gråsoner, uten tap av detaljer i andre deler av bildet.

META 2.0-panelet har nå Micro Lens Array Plus-teknologi med økt lysutbytte takket være ny utstyr for 3D MLA-linsanalyse som optimaliserer vinklene og kurvene til MLA-linsene.

Inkluderingen av den nye META Multi Booster-algoritmen tillater at topp lysstyrke når opp til 3000 Nits – en ny rekord for OLED-teknologi.

META 2.0 Multi Booster-algoritmen inkluderer også en Detail Enhancer for å optimalisere bildekvaliteten i ekstremt lavgrå områder, og optimaliserer HDR-ytelsen for både lyse og mørke innhold.

Selvfølgelig, som flaggskipet i serien, tilbyr OLED+959 også markedsledende TV-lydkvalitet takket være et nytt integrert 5.1.2 lydsystem. Bowers & Wilkins lydteknikkteam har benyttet sin ekspertise for å skape førsteklasses lyd fra kompakte rom for å utvikle nye skreddersydde, høytytende, slanke 30 x 50 mm drivere spesielt for de nye OLED+ modellene. For OLED+959 rommer systemet totalt 18 drivere samtidig som det opprettholder settets slanke silhuett, og uten å gå på kompromiss med lydytelsen.

Systemet inkluderer dedikerte, frontvendte, venstre, senter, høyre (LCR) høyttalere, der hver kanal har to 30 x 50 mm mellomtone-drivere pluss en 19 mm titan dome-diskant, nå med en Nautilus-rør. Venstre- og høyre-sidemonterte høyttalere inkluderer hver to 30 x 50 mm drivere, mens Atmos-kanalene også inkluderer to 30 x 50 mm for hver av de venstre og høyre høyttalere.

Alle høyttalerne er akustisk isolert, montert i sine egne stive kabinetter. På baksiden av settet er det en dedikert bassenhet med en 75 mm subwoofer støttet av to par balanserte 45 x 65 mm passive radiatorer.

Forsterkeren har nye moduler for å tilby 12 kanaler med forsterkning for en total effektrating på 102W, der hver kanal har sin dedikerte signalbehandling.

Det totale resultatet er en integrert TV som er i stand til å projisere en høyoppløst, utvidet kinokvalitetslyd langt inn i visningsrommet, med et romslig lydbilde som har både tydelig høyde og bredde, pluss dyp og nøyaktig bass.

For seere som søker enda dypere bass, inkluderer OLED+959 muligheten til å koble til en ekstern subwoofer.

OLED+959 kan også tilby en spillopplevelse på flaggskipnivå via en ny Game Bar i tillegg til MEMC-spilling og VRR utvidet til 144Hz, inkludert for Dolby Vision Gaming.

Den nye Game Bar er designet for å la spillere raskt tilpasse, forbedre og overvåke spillopplevelsen. Enten det er høyhastighets FPS, der latens og presisjon er alt, til en mer avslappet kinematisk RPG, kan spillere velge den tilsvarende spillprofilen, og med et par tastetrykk justeres bilde-, lyd- og Ambilight-innstillinger.

Spillere kan også aktivere forskjellige bildeforbedringer for å gi en mer innlevelsesrik, mer fokusert og morsom spillopplevelse. HDMI lyd-/videostatusinformasjon overvåkes også og tilbyr en diskret FPS-indikator for å overvåke ytelsen til den valgte spilloppsettet.

MEMC lar spillere aktivere Smooth-alternativet fra settets P5 AI-bevegelsesprosessering for å nyte judderfri bevegelse og nå med minimal latens – redusert fra 200 ms til 40 ms.

OLED+959 ser også eksepsjonell ut takket være det beste av europeisk design.

Den slanke OLED+959 kan monteres på veggen eller stå på gulvet via sin minimalistiske, midtgråfargede aluminiums- og stålstativ. Høyttalerinnfatningene som vender fremover, til siden og oppover er også dekket av et grått Kvadrat Audiomix-stoff.


OLED+909 – Diskret formfaktor, OLED+ ytelse

OLED+909 opprettholder unike OLED+ ytelsesnivåer ved å kombinere PQ fra den nyeste 8. generasjons P5 AI-prosesseringen og META Technology 2.0 med lydkvaliteten til et Bowers & Wilkins 3.1 frontal lydsystem og den unike fordypningen av fire-sidig Ambilight – alt inkludert innenfor det diskrete profilen til settet.

8. generasjons P5 AI inkluderer den nye Ambient Intelligence V3-funksjonen som nå inkluderer HDR-optimalisering til omgivelseslysnivået – samarbeider harmonisk med HDR Advanced-funksjonen for å overvåke og justere HDR-kvaliteten, og sikre at enestående HDR-ytelse kan opprettholdes i lyse visningsforhold, ved å øke kontrasten – i sanntid – i svakt lys scener for å bedre matche med lysets utgang fra skjermen – eller ved å redusere avkutting i meget lyse scener.

META 2.0-panelet har Micro Lens Array Plus-teknologi og META Multi Booster Algorithm for å øke lysutgangen opp til en ny topp på opptil 3000 Nits – en ny rekord for OLED-teknologi.

De eksepsjonelle bildene blir ledsaget av enestående lydkvalitet med Bowers & Wilkins ingeniører som jobber med å opprettholde lydkvaliteten, gitt OLED+909's diskrete design og reduserte høyde tilgjengelig for det 3.1 frontvendte lydsystemet.

Systemet inkluderer dedikerte, frontvendte, venstre, senter, høyre (LCR) høyttalere, der hver kanal har to 30 mm x 50 mm mellomtone-drivere pluss en 19 mm titan dome-diskant, nå med et Nautilus-rør og med hver høyttaler akustisk isolert innenfor sitt eget stive kabinett. På baksiden av settet er det en dedikert bassenhet med en 75 mm subwoofer støttet av fire passive radiatorer.

Åtte kanaler med forsterkning for en total effektrating på 81W er tilgjengelig, der hver kanal har sin dedikerte signalbehandling. Det totale resultatet er en høyoppløst, eksepsjonelt raffinert TV-lyd med en kombinasjon av dyp og nøyaktig bass med et bredt lydbilde.

Systemet er også finjustert for å matche den spesifikke skjermstørrelsen for å sikre at den krystallklare dialogen samsvarer med midten av skjermen.

For seere som søker enda dypere bass, inkluderer OLED+909 muligheten til å koble til en ekstern subwoofer.

De fantastiske bildene og lyden leveres også som en helt unik og innlevelsesrik opplevelse ved inkluderingen av en firesidig versjon av Ambilight-systemet.

8. generasjons P5 AI forbedrer spillopplevelsen via den nye Game Bar, MEMC-funksjonaliteten og øker VRR til 144Hz – inkludert for Dolby Vision Gaming.

MEMC lar spillere aktivere Smooth-alternativet fra settets P5 AI-bevegelsesprosessering for å nyte judderfri bevegelse og nå med minimal latens – redusert fra 200 ms til 40 ms.

Det beste av europeisk design sikrer at OLED+909 har stilen som matcher ytelsen.

OLED+909 har en minimalistisk metallramme bezel med det frontvendte lydsystemet integrert langs bunnen av skjermen og dekket med Kvadrat Audiomix-stoff. Stativet består av to 'pille' formet, lavprofil, ekstruderte metallføtter i en svart glans finish.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no