Meny
01.11.2022

Nytt smarthuskonsept med norske produkter

Byggmakker lanserer nå en totalløsning for levering av smarthusprodukter, der selskapet tar seg av alt fra salg til ferdig installasjon. CTM Lyng står bak produktene som gjør strømsparing enklere for folk flest.

Fiks Ferdig Smarthus inkluderer både termostater, dimmere og trådløse brytere for enkel styring. 

Fiks Ferdig Smarthus


– Med høye strømpriser og en galopperende teknologisk utvikling, har vi opplevd en stadig større etterspørsel etter smarthusprodukter fra våre kunder. Byggmakker har derfor utviklet en ny løsning i butikk der kunden kan velge kvalitetsprodukter fra de beste leverandørene og få de installert, sier Morten Fundingsrud, konseptansvarlig i Byggmakker.

Dette føyer seg inn i rekken av Byggmakkers tilsvarende konsepter, hvor de allerede tilbyr vinduer, kjøkken og bad etter samme prinsipp. Satsingen på strømsmarte løsninger har man ganske enkelt har kalt for "Fiks Ferdig Smarthus".

Først ute er Byggmakker sine varehus på Brobekk i Oslo, på Tiller i Trondheim, i Steinkjer, i Moss og i Namsos.

Superenkel strømsparing 

-Smarthusløsninger gir mulighet til å kontrollere strømforbruket, og i første omgang tilbyr Byggmakker lys- og varmestyring. Pakkene inneholder i første omgang termostater, dimmere og Hjemme/Ute, Natt/Dag-brytere, og pakkeprisene inkluderer selvsagt montering, sier Terje Lillemo, administrerende direktør i CTM Lyng AS.

Lillemo presiserer at alle pakkene i konseptet er satt sammen på en måte som gjør det veldig enkelt for folk flest å gjøre store innhugg i strømforbruket sitt. 

– I tillegg til den velkjente kvaliteten, har produktene fra oss i CTM Lyng et pent design, et enkelt brukergrensesnitt og gode forutsigbare priser, noe som også er viktig for kundene og et viktig bidrag til at dette konseptet blir en suksess, kommenterer Lillemo.

Monteres av fagfolk

Som en integrert del av konseptet tilbyr Byggmakker at produktene ferdig-installeres ved hjelp av elektrikere fra Elfag-kjeden, for å sikre at alt blir fagmessig utført.

– Elektrisk anlegg skal installeres av fagfolk. Samtidig kan det være utfordrende å få tak i riktig elektriker til riktig pris i dagens marked. Ved kjøp av Byggmakkers nye smarthusløsning vil kunden automatisk bli koblet opp mot en fagutdannet elektriker som kjenner produktene godt. Dermed vil prosessen fra kjøp til bruk bli mye enklere for kundene, sier Morten Fundingsrud i Byggmakker.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no