Meny
20.07.2015

Nytt sikkerhetsprodukt fra Goodtech

Goodtech Products presenterer et nytt sikkerhetsprodukt, TLS-Z-GD2, fra Allen Bradley Guardmaster. TLS-Z-GD2 er en videreføring av den elektrisk låsbare serien nøkkelbrytere, TLS-GD2, for å imøtekomme Ple Kat.4.

TLS-Z-GD2 er en låsbar sikkerhetsbryter spesielt utviklet for å imøtekomme kravene i maskindirektivet ISO3849-1 og Ple-applikasjoner. Ved bruk av standard brytere må man i dag benytte to brytere for å ekskludere feil som nøkkelbrudd. Dette er løst i TLS-Z-GD2 ved å integrere RFID-teknologi i nøkkelen og en RFID-leser i bryteren. TLS-Z-GD2 kan direkte erstatte TLS-GD2 om man må oppgradere sikkerhetskretsen til Ple. Sikkerhetsbryteren er utrustet med en nøkkelguide i rustfritt stål, noe som gjør den bedre rustet for langtids bruk. 
   TLS-Z-GD2 imøtekommer Ple som enkeltstående produkt og har en IP69K kapslingsgrad, noe som gjør den godt egnet for bruk i f.eks. næringsmiddelindustri og farmasøytisk industri. Den fås med funksjonene: «spenning for og låse» eller «spenning for å frigi». Styrespenningen er 24V.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no