Meny
11.03.2015

Nytt sikkerhetsprodukt fra Allen-Bradley Guarsmaster

Goodtech Products presenterer et nytt sikkerhetsprodukt fra Allen-Bradley Guardmaster. Allen-Bradley Guardmaster utvikler kontinuerlig sitt program innenfor maskinsikkerhet i takt med nye krav i maskinforskriftene. 440C-CR30 fyller hullet som har vært mellom sikkerhetsreleer og sikkerhets-PLS’er innenfor sitt sortiment.

440C-CR30 er utviklet i takt med tiden der behovet for noe mer enn enkle sikkerhetsreleer blir mer aktuelt. 440C-CR30 gir mulighet for å optimalisere sikkerhetsfunksjonene, og på denne måten kan man sikre en bedre oppetid i produksjonen. Enheten er en sikkerhetslogikkmodul som programmeres til å gjøre enkle sikkerhetsfunksjoner via en fritt nedlastbar programvare. 440C-CR30 gir derfor en kostnadseffektiv, fleksibel løsning for brukere som trenger litt mer enn en enkel reléløsning. Leverandøren opplyser at enheten imøtekommer sikkerhetskravene opp til Ple og SIL3. Enheten er utrustet med 22 sikkerhets I/O. Den er egnet til sikkerhetsapplikasjoner med 4 til 10 sikkerhetskretser og inntil 5 soner.
   For dokumentasjon av sikkerhetsløsninger tilbyr Allen-Bradley et program, Safety Automation Builder (SAB), som forenkler oppsettet av SISTEMA-filer. SITEMA og SAB er fritt nedlastbar. Dokumentasjonen av sikkerhetskretsene er et krav i henhold til maskindirektivet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no