Meny
24.01.2014

Nytt og vifteløs nettbrett fra Panasonic

Panasonic kommer nå med verdens første vifteløse, robuste syv tommers nettbrett med 4. generasjon Intel Core i5 vPro prosessor og Windows 8.1 Pro. Toughpad FZ-M1 er det tynneste og letteste syv tommers nettbrettet i lommeformat på markedet.

Thoughpad FZ-M1 er designet for ansatte på farten og er en fleksibel og brukervennlig erstatning til de gamle robuste PDA-enhetene som brukes innenfor logistikk, transport, detaljhandel, produksjon og av myndigheter og nødetater. 

Intel Core i5
Toughpad FZ-M1 er det første vifteløse nettbrettet med 4. generasjon Intel Core i5-4302Y vPro-prosessor. Denne kraftige nye prosessoren hører til Intel Core i5 CPU-serien, som leverer eksepsjonell ytelse med et energiforbruk på bare 4,5 Watt (15 Watt er vanlig), noe som holder temperaturen nede. Toughpad FZ-M1 kommer med 4GB RAM (8GB er tilgjengelig) og 128 SSD (256 SSD er tilgjengelig). 
   I midten av 2014 vil det også være en lettere versjon av Toughpad FZ-M1 tilgjengelig med den siste Intel Celeron-prosessoren og med Windows 8.1.

Konfigurasjonsmuligheter
Nettbrettet veier bare 540 gram, og har en tykkelse på18 mm. Den er svært fleksibelt og har konfigurasjonsporter og integrert utvidelsesmodul. Enheten kan konfigureres og tilpasses behov som virksomheten har og forvandles fra et nettbrett til et mobilt verktøy for vertikale applikasjoner. De konfigurerbare mulighetene inkluderer 4G mobilt bredbånd, GPS og docking med antenne for kjøretøy. De integrerte utvidelsesmodulene for virksomheter inkluderer Mini-Serial, LAN, NFC, Smartcard-leser, 1D/2D strekkodeleser, UHF RFID og ekstra batteri som kan byttes uten å skru av enheten. Standardutstyr som leveres med Toughpad FZ-M1, inkluderer en full størrelse USB 3.0, Micro SD, Headset, DC-In og microSIM. 

Skjermvisningskvalitet
Ved hjelp av den nyeste LCD-teknologien tilbyr Toughpad FZ-M1høy skjermvisningskvalitet for nettbrettbrukere som arbeider inne eller utendørs. Enheten har ekstra bred innsynsvinkel, forsterket glass, høy kontrast, høy lysstyrke er utstyrt med antirefleksbelegg. Den en tifingers multi-touch berøringsskjerm og er spesialbygd med WXGA (1280x800) skjermoppløsning for å prestere godt i alle lysforhold.

Liten og robust
Toughpad-serien oppgis å ha den samme holdbarheten og kvaliteten som Panasonics robuste Toughbook-serie. Toughpad FZ-M1 er falltestet fra 150 cm og har i tillegg en IP65-rangering for motstand til støv og vann. Den skal fungere effektivt i temperaturer fra –10 til +50 °C.

Lang batterilevetid
Med innebygd batterispareteknologi, for eksempel lyssensor, kan Toughpad FZ-M1 fungere i åtte timer på sitt utskiftbare batteri. Ladetiden er to timer. De som trenger å jobber mer enn åtte timer, kan sette inn et ekstra batteri uten at enheten må skrus av under utskiftingen.

Kamera- og konferansemuligheter
For brukere som har behov for videokonferanser eller for å ta bilder for å dokumentere arbeid i felten, er FZ-M1 utstyrt med et to megapiksel webkamera med stereomikrofon i front og et fem megapiksel-kamera bak. Et ekstra åtte megapiksel-kamera bak er også tilgjengelig som ekstrautstyr. 

Trådløs tilkobling
Toughpad FZ-M1 er optimalisert for tilkobling uansett lokasjon, noe som inkluderer en valgfri Gobi 5000-modul for 4G/LTE samt Bluetooth v4.0 og Wireless LAN. Valgfri dobbel antennekontakt muliggjør trådløs tilkobling gjennom kjøretøyets docking for bedre og mer stabil trådløs ytelse. Ved å bruke skrivebordsdocking til FZ-M1 har enheten mulighet og fleksibilitet til å bli en fullverdig desktoperstatning. 

Windows 8.1 Pro
T
oughpad FZ-Mi er uttyrt med Microsoft Windows 8.1 Pro operativsystem. Windows 7 er også tilgjengelig hvis ønskelig. Når Microsofts utvidede støtte for Windows XP avsluttes i april 2014, er den nyeste Windows 8.1 Pro og 7 versjonene et godt alternativ for bedrifter som ønsker å oppgradere maskinvaren.

Skreddersøm
For å sikre at ansatte på farten får det beste ut av sine Toughpad FZ-M1er det utviklet  en rekke spesiallaget tilbehør som blir tilgjengelig ved lanseringen i midten av februar. Blant tilbehøret er skrivebordsdocking, docking til kjøretøy, batterilader for flere batterier, skulder- og håndreimer pluss roterende reimer, bæremapper og en passiv penn. 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no