Meny
08.12.2017

Nytt diamantblad for både kapping og sliping

Norton Clipper lanserer et nytt diamantblad, Extreme Cut’n Grind, som kan brukes til både kapping og sliping av byggematerialer, betong, naturstein m.m., og som på denne måten kombinerer funksjonene til kappeskiver og slipeskåler.

Extreme Cut’n Grind er produsert med Nortons nye produksjonsprosess Infiltrated High Density (iHD), som oppgis å gi en svært homogen densitet gjennom hele segmentet uten at man behøver å bruke høyt trykk (som normalt kreves for konvensjonelle segmenter). Takket være dette kan man produsere svært robuste segmenter som slites jevnt, og som beholder formen, samtidig som det gir hurtigere bearbeiding ved høye turtall. Dette gir produktet lengre levetid og mulighet til å produsere segmenter i ulike former.
   Extreme Cut’n Grind har M14-gjenge for bruk i vinkelslipemaskin og finnes i 125 mm diameter. Den er videre utstyrt med en aluminiumsflens, som gir bladet en litt fremskjøvet posisjon i forhold til maskinen. Dette gir noe bedre tilgjengelighet, for eksempel inntil vegger. Det nye bladet er beregnet for kapping og sliping av diverse byggematerialer som betong og mur.
   – Takket være de unike egenskapene med iHD-teknologien får man vesentlig raskere kapping og sliping, og bladet rekker lenger takket være de ekstra høye segmentene med høyt diamant innehold. Dessuten får man høyere sikkerhet da segmentene sitter hardere på stambladet og ikke riskerer å løsne. sier Frithjof Kihle, salgsrepresentant hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no