Meny
20.04.2015

Nytt bore-/skrusystem med unik borhammerforsats

FlexiClick fra Bosch er et kraftig bore- og skrusystem med fire forskjellige typer forsatser slik at man kan utføre flere typer oppgaver med én maskin.

Systemet omfatter bore- og skrumaskinen GSR 18 V-EC FC2 Professional samt tilhørende chuck-, adapter og vinkelborforsats pluss en ny og helt unik borhammerforsats. 
   Bosch er de første til å lansere borhammerforsatsen som er med å gjøre FlexiClick til det mest allsidige bore- og skrusystemet på markedet. Applikasjonene strekker seg fra klassiske skruoppgaver til boring i tre, metall og betong. Den kompakte maskinen og de fire forsatsene sørger for at man blir mer allsidig og kan jobbe presist, selv på trange steder. Jobben blir således enklere i forbindelse med montering av kjøkken, skap og andre innredningsoppgaver der det ofte skal skrus skruer nær skapkanter og på andre trange områder.
   Bosch tilbyr samtidig det eneste system der det er mulig å justere forsatsene mens de sitter på maskinen.

FlexiClick 5-i-1-system
1. Den trådløse bore- og skrumaskinen GSR 18 V-EC FC2 Professional er utstyrt med en hex-bitsholder som kan brukes med et standardbor. Den er den eneste skrumaskinen i sin klasse som har en låsefunksjon av boret og en fargekode på forsatsene som angir hvor de forskjellige forsatsene monteres.

2. Kommer med en chuck (GFA FC2 Professional) med Auto-Lock-funksjon som kan ta borebits opptil 13 mm og muliggjør presis boring der det er trangt om plassen. Inkludert chuck er maskinen kun 205 mm lang.

3.Adapteren GEA FC2 Professional gjør det mulig å skru helt presist inntil kanter. Den kan samtidig stilles inn i 16 forskjellige arbeidsposisjoner mens forsatsen sitter på maskinen.

4. Vinkel-chucken GWA FC2 Professional gjør det mulig for håndverkere å utføre skruoppgaver enkelt og presist, selv i trange områder. Vinkelforsatsen kan raskt og enkelt stilles inn i 16 forskjellige posisjoner.

5. Med borhammerforsatsen GHA FC2 Professional transformeres den trådløse bore-/skrumaskinen til en kraftig SDS-plus-borhammer med en slagkraft på 1 joule. Hammermekanismen som muliggjør dette, er integrert i forsatsen. I motsetning til tradisjonelle kombiboremaskiner kan GSR 18 V-EC FC2 Professional derfor også enkelt bore i betong. Den maksimale borediameteren er 10 mm. Med en lengde på kun 270 mm (inkludert forsats) er maskinen også mer kompakt enn tradisjonelle borhammere.

Sikker montering med få bevegelser
Vri, klikk, og den er på plass. De fire FlexiClick-forsatsene settes på den trådløse bore/skrumaskinen på samme måte som profesjonelle er vant til å sette på nøkkelfrie chucks: Plasser forsatsen på maskinens monteringsfelt og vri med klokken.  Et par klikkelyder indikerer en sikker samling av de to komponentene – og systemet er klart til bruk.
   Med FlexiClick-systemet utvider Bosch sin Dynamics-serie til profesjonelle – en serie med kompakte maskiner med lang batteritid. Ytterligere fordeler med maskinene er den høye hastigheten og den raske oppladningstiden.
   Bore-/skrumaskinen GSR 18 V-EC FC2 Professional i FlexiClick-systemet fås kjøpt hos ledende forhandlere fra april 2015. Bore-/skrumaskinen leveres i L-Boxx med to 4,0 Ah Lithium-ion-batterier og 45 min.-laderen til en veiledende pris på 4698 kroner eks mva. Den fås dessuten som soloversjon uten batterier i L-Boxx, men med en chuck (GFA FC2 Professional) til en veiledende pris på 1898 kroner eks mva.
   Forsatsene til FlexiClick-systemet kan kjøpes enkeltvis: Chuck, vinkelchuck og adapter til en veiledende pris på 498 kroner eks. mva og borehammerforsatsen til 848 kroner eks mva. 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no