Meny
27.10.2016

Nytt Miami-hotell leverer miljøvennlig luksus

Det asiatiske hotel-merket EAST, som har spesialisert seg på luksuriøse hoteller til forretningsreisende, har denne sommeren åpnet sitt første hotell i USA – i Miami.

EAST Miami er miljøsertifisert og laget for alle som setter pris på innovative løsninger, personlig service, smakfull kunst og lekre spiseopplevelser.
   Denne sommeren har Miami fått sitt første hotell under det anerkjente, asiatiske hotel-merket EAST, som i Beijing og Hong Kong er populært blant forretningsreisende. Derfor ligger Florida-hotellet også i hjertet av Miamis finansielle område, Brickell District. Hotellet er designet av det prisvinnende arkitektfirmaet Arquitectonica.
 
Sertifisert som miljøvennlig
EAST Miami er miljømerket og sertifisert med LEED, som sertifiserer miljøvennlige bygg over hele verden. Hotellet bruker f.eks. vindkraft til nedkjøling av hotellarealet og har samtidig stor fokus på å redusere vann- og energiforbruket. Gjester kan derfor forvente flere komfortable, miljøvennlige initiativer og tjenester, f.eks. papirløs inn- og utsjekking.
 
Kulinarisk forkjærlighet
Basert på EAST-merkets vellykkede erfaring med hoteller i Hong Kong og Beijing har EAST Miami to signaturrestauranter Quinto La Huella, som er den første utenlandske utgaven av Uruguays populære strandrestaurant La Huella, og den asia-inspirerte baren Sugar, som serverer mindre tapasretter på hotellets takterrasse. Videre har hotellet en kafé i lobbyen, der det serveres nykokt kaffe, snacks og en stort utvalg av vin og alkohol.
 
Velvære på ferien
Ønsker man å holde formen ved like på ferien, kan man glede seg over at hotellets fitness-senter, BEAST har det seneste nye Technogym-utstyret, som kan benyttes hele døgnet. Samtidig kan gjestene boltre seg i det 20 000 kvadratmeter store utendørs bassengområdet, som består av fire basseng – et svømmebasseng for vannhundene, pluss et spa-bad, kaldtvannsbasseng og boblebad, som tilsammen kan gi kroppen en liten herlighetsopplevelse.
 
Lokal kunst på veggene
Akkurat som det er for alle andre EAST-hoteller, vil gjester på EAST Miami kunne oppleve fascinerende installasjoner og kunstverk. Alle hotellets verker er på utlån fra den Miami-baserte kunstorganisasjonen Indiewalls.
 
Les mer om hotellet på: www.east-miami.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no