Meny
10.11.2021

Nyheter fra MARELD

MARELD lanserer lamper som lyser ved hjelp av batterier for elektroverktøy.

- Vi ser en økt etterspørsel i markedet etter arbeidslamper som er batteridrevne og oppladbare. Samtidig ønsker de fleste kundene at ett og samme batteri kan brukes om hverandre og til flere verktøy. Dette er en utvikling som de fleste produsenter av elektroverktøy har omfavnet, forklarer Espen Hanæs, forretningsutvikler for MARELD i Luna Group Norge.

- Funksjoner vi vet er ønsket
Den økte pågangen etter batteridrevne arbeidslamper henger ofte sammen med usikkerhet knyttet til strømtilgang eller nettoppkopling. For å møte etterspørselen har MARELD nå utviklet arbeidslamper som kan brukes med batterier for elektroverktøy. I praksis betyr det at lampene kan brukes med de vanligste batterisystemene til drillen eller boremaskinen din.
   - MARELD er en merkevare som egner seg spesielt godt for det nordiske markedet med produkter utviklet i samarbeid med og for den profesjonelle brukeren. Årets nyheter fra MARELD har flere funksjoner vi vet er ønsket i markedet, forklarer Hanæs. 
   Nyhetene BANY 6000 APP og BANY 4000 RE APP med batterier for elektroverktøy er robuste arbeidslamper med IP 65 klassifisering. I tillegg har lampene appstyring som bidrar til å gi brukeren et bredt utvalg av tilpasningsalternativer og full kontroll på arbeidsbelysningen.

Praktiske funksjoner
Mareld har også lansert VAPOR 20000 APP & SENSOR med 20 000 lumen, tre stillbare lyskilder og en IP65-klassifisering. Ifølge Hanæs er dette lampen tilpasset for jobber som krever et bredt og kraftfullt lys, uansett om det er innendørs eller utendørs. 
   - Vår produktserie VAPOR har vært veldig populær helt siden vi lanserte den i 2017. Vi har oppgradert den mest lyssterke modellen fra 13 000 til 20 000 lumen samt at den nå også kan dimmes. Lampen har også flere bevegelsessensorer for automatisk tenning og slukking som kan være praktisk hvis man for eksempel kommer inn i et mørkt rom og har hendene fulle med verktøy eller materialer, sier forretningsutvikleren. 
   En annen nyhet fra MARELD er den oppladbare arbeidslampen CANOPUS 5000 RE APP som gir deg mulighet for å justere kaldt og varmt lys. 
   - Med app-styring har man mulighet til å justere på/av, dimmer og timer samt styre om man vil ha kaldt eller varmt lys, eller om man ønsker å parallellkoble opp til 100 enheter, forklarer Espen Hanæs.
   - Høy fargegjengivelsesgrad gjør det mulig å se fargenyanser bedre og og høy IP-klassifisering gjør det mulig å kunne bruke den både inne og ute. Dette er en støtsikker og robust arbeidslampe, legger han til.
   I tillegg kan MARELD nå tilby lyssterke hodelykter for lyskrevende utendørs bruk.
   - Hodelyktene MILA ORION 2500 RE og MILA VEGA 5000 RE er veldig populære blant orienteringsløpere, jegere og andre som beveger seg mye ute i naturen når det er mørkt. Men det finnes også behov for denne type lyssterke og smidige hodelykter blant andre yrkesgrupper som jobber utendørs på steder der det mangler annet lys, forklarer arbeidslysekspert Hanæs.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no