Meny
05.10.2023

Nyhet til kjøkkenet som gir perfekt temperatur på drikken

Kaelo gir drikken riktig temperatur og kommer i eksklusiv og stilren design. 

Den internasjonale suksessen Kaelo slippes nå på det norske markedet. Dette er en drikkekjøler som kan nedfelles i benkeplater og spisebord for å holde drikken ved riktig temperatur fra første til siste dråpe – og tar svært lite plass.

– Vi designer kvalitetstid med familie og venner. Kaelo er det eneste kjøkkenapparatet som skaper et sosialt samlingspunkt. Vi sørger for at den siste halvdelen av flasken kan nytes i like stor grad som den første, med flasken innen rekkevidde hele tiden, sier Kevin Jabou, grunnlegger av Kaelo.

Kaelo trenger kun sekunder på å isolere flasken med kald luft som holder innholdet avkjølt og holder utsiden tørr – uten verken is, vann eller gasser. Blant de tre temperaturnivåene passer

Kaelo Modus til avkjølte drikker som bør ligge på 5-12

°C. Boost-modus kjøler ned drikken med 3-4 °C på en halvtime, og rødvinsmodusen holder vinen på nedkjølt temperatur på 12-18°C. Dette er den optimale temperaturen for rødvin.

–  Vin som har blitt lagret i vinkjøleskap kan ikke kunne nytes til sitt fulle potensial dersom flasken blir stående i feil temperatur etter åpning. Kaelo er en ny måte å ta vare på alle typer drikke, og et produkt vi gleder oss til å lansere i Norge, sier Victoria Mediaa, i Falcon Norge AS som er norsk importør av Kaelo.

Alle funksjoner styres via touchpanelet i kronen. Denne finnes i tre modeller og fire farger – sort, messing, rustfritt stål og gunmetal – i børstet eller polert finish. Drikkekjølerens LED-lys viser modusen, og gir 27 dynamiske farger og lyseffekter. Drikkekjøleren er svært energieffektiv, og bruker mindre strøm enn en 30-watts lyspære.

Kaeolo produseres i Storbritannia og selges i Norge av Falcon Norge AS, som er en norsk leverandør av kjøkkenutstyr fra verdensledende merkevarer.

Den veiledende prisen ligger på 12 500,- til 14 000,-, avhengig av finish på kronen. Drikkekjøleren kan kjøpes hos kjøkkenforhandlere eller på www.kaelonordic.no.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no