Meny
01.03.2016

Nye, tynne kappeskiver med lengre levetid

Flexovit lanserer en ny, tynn kappeskive med 1,0 mm tykkelse. Kappeskiven, som har betegnelsen Mega-Line, oppgis å ha opp til 30 prosent bedre ytelse enn tidligere utgaver.

Flexovits nye kappeskiver brukes i vinkelsliper for kapping av stål, rustfritt og harde legeringer. De er spesielt godt egnet for kapping av tynnveggede detaljer. For eksempel   rustfrie rør og tynnplater.
   Mega-Line kappeskiver har fått en mindre skiveetikett enn det som er vanlig. Det gir flere fordeler, blant annet at skiven blir mer friskjærende og gir hurtigere og mykere kapping, pluss at vibrasjonsnivået blir lavere. Dessuten får man rene og fine snitt og høy presisjon i kappingen. Såvel avvirkningsgraden som levetiden kan økes med opptil 30 prosent i henhold til produsenten.
   Kappeskivene finnes i diameter på 115 og 125 mm. De har slipemiddel av aluminiumoksid i premiumkvalitet i kombinasjon med et avansert bindemiddelsystem.
   – Med Flexovits nye, tynne kappeskive, Mega-Line, får man en kapping med meget høy presisjon og fine og rene snitt uten brenning. Takket være den lange levetiden og hurtige kappingen får man høyere produktivitet og lavere totale kappekostnader, sier Audun Hjelseth, salgsansvarlig hos Saint-Gobain Abrasives.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no