Meny
01.04.2014

Nye tider stiller større krav og endrer behov

Slik lanserer Klauke sin verdensnyhet under årets Light&Building-messe i Tyskland.

Det er en spesiell elektromekanisk pressetang som har egenskaper ingen andre lignende verktøy har. Power Sense-funksjonen gjør at arbeidet kan utføres raskt og med perfekt presisjon.
  Funksjonen kombinerer tangens presise egenskaper med elektromekanisk styrke. Kort fortalt foretar man en manuell finjustering av kabel/kabelsko før man lar motoren ta over og gjøre jobben ferdig.
   Med en vekt på under en kilo og god ergometrisk utforming ligger Klauke Micro meget godt i hånden. Presset går unna på knappe 1,5 sekunder. Verktøyet benytter i tillegg Klaukes «Serie 50» pressbakker.
  Den mekaniske lukkingen og fastholdingen av kabelforbindelsen sparer også batteriet. Batteriet benytter seg av avansert Lithium-Ion-teknologi. Det har lang levetid og kort ladetid.
 
 Klauke Micro er utstyrt med LED-lys og avansert overvåking av motorfunksjonen, blant annet med sperrefunksjon og motorblokkeringsbeskyttelse. Tilsammen gjør dette at serviceintervallene ligger på 35 000 arbeidsoperasjoner. LED-lyset gjør det også mulig å lese av pressverdier og benytte disse i dokumentasjonen.
 
 Den nye Klauke Micro er spesielt egnet i situasjoner der man raskt og i stort omfang skal montere kabelskoforbindelser, for eksempel i tavlebygging og i ulike installasjonsprosjekter i industrien.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no