Meny
21.10.2016

Nye tenger for lekkasjestrøm

De nye lekkasjestrømtengene Fluke 368 FC og 369 FC hjelper industrielektrikere og vedlikeholdsteknikere med å identifisere, dokumentere, registrere og sammenligne avlesninger av lekkasjestrøm over tid så problemer kan forhindres før de oppstår, uten at kritisk utstyr må slås av.

Måleinstrumentene har kjever med stor diameter (40 mm for 368 FC og 61 mm for 369 FC) for arbeid på store ledere. Tangkjevene er fullstendig skjermet og konstruert for nøyaktig registrering av svært små lekkasjestrømsignaler (så lave som 10 µA) samt minimering av ekstern elektromagnetisk interferens. Måleinstrumentene med sann RMS er konstruert for nøyaktig måling av komplekse signaler med en maksimal oppløsning på 1 µA og et øvre måleområde på 60 A.
   368 FC og 369 FC er en del av Fluke Connect – et system med mer enn 40 trådløse testverktøy som kommuniserer via appen Fluke Connect eller programvaren Fluke Connect Assets, en skybasert løsning som samler måleresultater for å gi en omfattende visning av kritisk utstyrsstatus. Dette lar teknikere registrere og dele både termografier og elektriske måleresultater i sanntid via smarttelefoner og nettbrett samt laste dem opp til skyen automatisk. Rapporter kan opprettes og deles via e-post direkte fra jobbstedet. Fluke Connect lar også brukerne samarbeide med kolleger i sanntid ved hjelp av ShareLive videosamtaler, noe som øker produktiviteten i felten.
   Måletengene med sikkerhetsklassifisering CAT III 600 V har et forovervendt LED arbeidslys for bruk i mørke koblingsskap, et bakgrunnsbelyst display med automatisk avslåing av belysning og automatisk avslåing for forlenget batterilevetid.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no