Meny
17.03.2016

Nye slipebånd for polering av glass og metall

Norton lanserer et nytt sortiment slipebånd for polering av glass og metall i senterlessmaskiner.

 

De nye slipebåndene som har betegnelsen W448, oppgis å gi en meget jevn og konstant flatefinhet.
   Norton W448 har et slipemiddel av såkalt aggregat, dvs. at hvert slipekorn består av mindre slipekorn som har blitt presset sammen til ett. De nye slipebåndene har et patentsøkt slipemiddel som består av en blanding av silisiumkarbid og kork, der silisiumkarbidet har en slipende effekt og korken en polerende. Slipebåndet har ryggmateriale av kraftig polyester. I henhold til produsenten gir W448 en mer konstant og jevn flatefinhet og har dessuten lengre levetid. Behovet av ombearbeiding minimeres, og kostnaden pr. bearbeidet detalj kan minskes med opptil 50 prosent.
   Norton W448 er beregnet for polering i senterlessmaskiner og finnes i kornstørrelsene fra k120 til k1100 i tillegg til bånd helt uten slipemiddel (bare kork). Båndet er vannfast og motstandsdyktige mot slitasje.
   – Takket være Nortons nye bånd W448 blir polering av glass og metall betydelig mer effektiv, og store kostnadssenkninger kan gjøres, samtidig som man får en mer konstant flatefinhet på de bearbeidede detaljene, sier Audun Hjelseth, salgsansvarlig hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Kilde: mynewsdesk.com

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no