Meny
19.04.2013

Nye skoleløsninger fra Dell

Nye Latitude 3330 er en laptop skreddersydd skolenes behov. Maskinen kommer med rik funksjonalitet, integreres med Dells øvrige løsninger for utdanningssektoren og sikrer de beste læringsmuligheter i klasserommet til en gunstig pris. Dette opplyser Dell i en pressemelding nylig.
Dell opplyser at laptopene er raske å rulle ut, og at de integreres lett i skolens IT-infrastruktur. De er slanke, veier lite og er robuste. En maskin passer oppi en vanlig skolesekk, gir god ytelse, har gode sikringsmuligheter og lang levetid på batteriet. Maskinen støtter de nyeste operativsystemene fra Microsoft i tillegg til Linux Ubuntu.

En 13,3 tommers skjerm gir god oversikt og har beskyttelse mot innsyn. Den har også et HD 720-webkamera og WiDi-støtte for virtuell samhandling i klasserommet. 

Lagringsmulighetene strekker seg fra standard harddisker til høyytelses SSD-er. Rikt utvalg av porter som VGA, HDMI, USB 3.0 og valgfri USB-dokking gjør at maskinene kan integreres i alle typer miljø.

Samtidig lanseres Dell Mobile Computing Cart, en løsning som gir sikker oppbevaring, fysisk beskyttelse og enkel flytting av maskiner. Den er laget for å romme mange typer maskiner og brett, og opptil 30 Latitude 3330. Løsningen kommer som både administrerte og frittstående enheter. Med den administrerte løsningen kan IT-avdelingen oppdatere og fjerndrifte maskinene.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no