Meny
20.07.2015

Nye rondeller for mer effektiv grovrengjøring

Flexovit lanserer et nytt sortiment ekstra grove rondeller. De nye rondellene har en ny konstruksjon som gjør at grovrengjøring kan utføres mer effektivt.

De nye rondellene, som har betegnelsen FlexClean MaXX, er bygd opp av kraftig nylonfiber som er belagt med slipekorn av keramisk aluminiumoksid og et avansert fenoplastbindemiddel. Rondellene har høy densitet, noe som gjør at levetiden er dobbelt så lang sammenlignet med tradisjonelle grovrengjøringsrondeller, i henhold til produsenten. De har også en åpen struktur, noe som gjør at risikoen for igjensetting minsker. De er derfor godt egnet for rengjøring av flater med f.eks. limrester og myke metaller som aluminium. Den nye konstruksjonen fører også til at rondellen virker betydelig mer aggressiv og med kraftig avvirkning ved høyt arbeidstrykk. Ved lavt arbeidstrykk oppnås en jevn flatefinhet. Det gjør at man ikke behøver bruke rondeller i flere ulike kornstørrelser.
   FlexClean MaXX-rondellene er beregnet for grovrengjøring, for eksempel fjerning av glødeskall, rust, farge, flatebearbeiding og grading av støpejern, stål, aluminium, glassfiber og komposittmaterialer samt til rengjøring av granitt og andre natursteiner. Det nye sortimentet omfatter kvickrondeller med hurtigfeste i diameter på 50 og 75 mm for bruk i elektriske maskiner eller trykkluftmaskiner samt rondeller med fiberrygg i diameter på 115 og 125 mm for bruk i vinkelslipemaskiner.
   – Takket være FlexClean MaXX kan bearbeidingen gjøres betydelig mer effektivt, da man bruker samme rondell fra grading og grov flatebearbeiding til ferdigstillelse av flate, sier Audun Hjelseth, salgsansvarlig hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no