Meny
12.02.2020

Nye profesjonelle motorsager på batteri

Husqvarna setter en ny standard med lanseringen av de batteridrevne motorsagene T540i XP® og 540i XP®.

Sagene er designet og utviklet i samarbeid med profesjonelle arborister og har et optimalt system for økt batteriytelse.
   Motorsagene T540i XP og 540i XP er utviklet for profesjonelle brukere og har et helt nytt grunndesign. Når de brukes i kombinasjon med batteriene BLi200X (T540i XP) og BLi300 (540i XP) har de samme kapasitet som bensindrevne motorsager i 40cc-klassen.
   Det gjør de ideelle til rydding og mindre fellinger. Med det nye systemet har kraften økt med 30 prosent sammenlignet med batteridrevne motorsager Husqvarna, frem til nå, har hatt i sortimentet. Dette åpner for nye bruksområder.
  I kombinasjon med Husqvarnas batteriteknikk tilbyr T540i XP ytelse som takler tykke stammer og grener, samtidig som den er rask og smidig ved håndtering av mindre oppgaver. 540i XP har samme kraft, og er en perfekt allround-sag for alt arbeid på bakken.
    – Dette er den mest spennende batterilanseringen vi har gjort på mange år, og jeg er overbevist om at sagene vil være banebrytende. T540i XP og 540i XP er konstruert med høy kapasitet, og med brukeren i tankene. Batterikraften komplementeres med manøvrerbarhet, ergonomi og brukervennlig grensesnitt, forteller Andreas Rangert, ass. admin. dir. for Tree Professionals i Husqvarna.
  Profesjonelle park- og skogsarbeidere jobber både på bakken og
oppe i luften, noe som stiller høye krav til brukervennlige og allsidige maskiner. De nye motorsagene har et avansert grensesnitt som gjør
de enkle å håndtere. Sagene er også godt balansert for å sikre den manøvrerbarheten som kreves ved utføring av vanskelige kapp. Batteristatusen kan ses via det intuitive grensesnittet og sagene kan startes og stoppes via ett enkelt tastetrykk. I tillegg til null utslipp, er brukeren utsatt for mindre støy og vibrasjoner ved bruk av en batteridrevet motorsag.
  Sagene består av premium materialer og ekstra holdbare komponenter, noe som gjør sagene skikkelig robuste. Motorsagene har IPX4-klassifisering som bekrefter at de fungerer utmerket i regn og tøffe værforhold.
  Husqvarna T540i XP vil være tilgjengelig fra uke 6, og 540i XP vil bli tilgjengelig senere i 2020. Veiledende utsalgspris kr 6 999 ekskludert batteri og lader.
   Den nye Husqvarna 540i XP har samme kapasitet som bensindrevne motorsager i 40cc-klassen, og er en perfekt allround-sag for arbeid på bakken. 
   Husqvarna T540i XP kan kappe tykke stammer og grener, samtidig som den er rask og smidig ved håndtering av mindre oppgaver.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no