Meny
20.09.2016

Nye multisportsvogner til helårsbruk

Thule lanserer nå Chariot, en ny sportsvognserie for aktive foreldre.

Sportsvognene kan benyttes hele året både til spaserturer, sykkelturer, løpeturer og i langrennsløypa.
   Thule Chariot er en helt ny og robust multisportsvognserie utviklet for aktive foreldre. Chariot er bygd for å tåle alle årstider, og kan enkelt justeres for å passe de fire forskjellige aktivitetene spasertur, løpetrening, sykling og langrenn. Dermed har man en hverdagsvogn og en sportsvogn i ett, og kan enkelt både trene eller dra på utflukt med barna”om bord”.
   Den nye generasjonen av Chariot tilbyr høy komfort for barna og er utstyrt både med myke nedleggbare seter, justerbar fjæring og fempunkts selefeste. Barna kan dermed både sitte og ligge behagelig under turen. For best personlig tilpasning har vognene justerbare håndtak, og alle gir godt med benplass for optimal løpekomfort.

Kommer i fire varianter
Thule Chariot kommer i fire varianter: Cross, Lite, Cab og Sport. Samtlige modeller leveres også med plass for to barn, og modellene er spesialtilpasset hver sine bruksområder.
Den ultimate flerbruksvognen er Chariot Cross. Dette er den robuste utgaven som passer fint både til hverdagsbruk og for familier med en aktiv livsstil. Chariot Cab er i større grad bygd for hverdagsbruk og har derfor ekstra stor plass til utstyr og mer høyde for plass til større barn. Den letteste vognen, og dermed den enkleste å ta med på reisefot, er Chariot Lite. For de som har størst fokus på trening, vil uansett flaggskipet Chariot Sport være det beste valget. Her får man også skivebremser for bedre kontroll samt bedre seter og flere lag med fjernbare vinduer for å optimalisere temperaturen i vognen.
  
Nye Thule Chariot koster fra kr. 5 999 til kr. 12 999. For mer informasjon, se thule.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no