Meny
10.07.2017

Nye kontaminasjonsfrie vektmoduler

Mettler Toledo introduserer de nye, fullstendig sertifiserte og hygieniske SWB805 MultiMountTM-veiemodulene.

Veiemodulene er utviklet i henhold til retningslinjene fra European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) og er sertifisert av National Sanitation Foundation (NSF).
   SWB805 MultiMount-veiemoduler oppgis å være fullstendig integrerte, og de reduserer derfor risikoen for kontaminasjon, samtidig som de overholder hygienestandarder. De beskyttende belgene trenger ikke å åpnes for monteringen, noe som gir enda lavere kontaminasjonsrisiko. En speilblank polering gir reduksjon i risikoen for at bakteriell kontaminasjon oppstår. Poleringen sørger for at vann ikke bli liggende igjen på veiemodulene.
   SWB805 MultiMount-veiemoduler er tilgjengelige med en rekke forskjellige kapasiteter, fra 110 til 4400 kg, Det tilbyr veieytelse nesten uansett hvilken vei de er montert.
   Maskinvaren er tilgjengelig i 304 eller 316 rustfritt stål. Lastecellene i det rustfrie stålet har klassifiseringen IP68/IP69k. OIML-, NTEP-, ATEX- og FM-godkjenninger er standard for å sikre at disse modulene oppfyller strenge lovkrav.
   SWB805 MultiMount-moduler kan også brukes til å veie blandingsbeholdere ved å legge til tilbehør for stabilisering, noe som ikke forringer hygienekravene. NSF-sertifiserte koblingsbokser og tetningstilbehør er produsert i henhold til EHEDG-retningslinjer.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no