Meny
24.06.2016

Nye, komplette systemer til tetning av bygg

DAFA AirStop System og DAFA AirVent System er fremtidens effektive og sikre tetningssystemer.

Her er det snakk om nye systemløsninger for tetning ut- og innvendig. Begge systemene gjør byggingen sikrere og enklere for håndverkere, entreprenører og prosjekteringsansvarlige og i siste instans bedre for boligeierne. Begge systemene oppfyller fremtidige, skjerpede krav til tetning.
   – De to systemene er akkurat nå i ferd med å bli introdusert for partene i byggebransjen. De siste månedene har vi inngått svært lovende avtaler med en rekke forhandlere slik at vi allerede nå kan si at hele Norge vil bli dekket inn, forklarer Key Account Manager Tommy Sandvold, som bakkes opp av sin kollega, teknisk selger Stian Lundby.
   De to er den danske leverandørens DAFAs representanter i Norge. – Vi har nå etablert oss her i landet og får i starten verdifull støtte fra DAFAs danske salgsorganisasjon, både når det gjelder det kommersielle og det tekniske. Utsiktene til at de to tetningssystemene blir integrert her i Norge, er svært gode. Systemløsningene matcher våre norske byggetradisjoner og byggeskikker. Begge systemløsningene vil bidra til miljøvennlige og bærekraftige bygg, uttaler Tommy Sandvold og fortsetter: – Det gjelder ikke minst i forhold til de skjerpede kravene som kommende forskrifter stiller til tetthet. Her blir det virkelig bruk for systemer og produkter som kan sikre tette bygg, avslutter Tommy Sandvold.
 
Tetning innvendig
DAFA AirStop System er et effektivt og sikkert tetningssystem for dampsperrer. Det består dels av en rekke forskjellige kvalitetsfolier, dels av tilbehørsprodukter i form av tape, rør- og kabelmansjetter, lysningsfolie og hjørner. Alt i alt en gjennomtenkt systemløsning med produkter som støtter bærekraftige bygg og reduserer energiforbruket.
   Det følger utførlige monteringsveiledninger med alle produktene slik at utførelsen kan gjøres korrekt og dampsperreløsningen oppnår maksimal holdbarhet.
 
Tetning av klimaskjerming
Til fasade og tak på utsiden av huset leverer DAFA også en komplett systemløsning i form av DAFA AirVent System. Det er et 100 prosent gjennomført program til ventilerte eller diffusjonsåpne undertaks- og vindsperreløsninger. DAFA AirVent System er gjennomtenkte løsninger som bygger på gjennomtestede produkter til tetning av byggets klimaskjerminger – både på tak og fasade. Produktene omfatter folier i forskjellige kvaliteter så vel som tilbehørsprodukter som tape, rør- og kabelmansjetter, undertaksstrammere og klemlistbånd.
 
Garanti i opptil 30 år
Begge systemene er gjennomtestet og utprøvd i Danmark i en årrekke. Derfor tilbys det en usedvanlig attraktiv funksjons- og produktgaranti på henholdsvis 15 eller 30 år for begge systemene.
   – DAFAs garantiordning er helt unik og understreker produktenes kvaliteter og holdbarhet. Det er ikke minst på grunn av disse attraktive garantiene at forhandlere over hele landet har tatt så godt imot de nye tetningssystemene, forklarer Tommy Sandvold.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no