Meny
10.08.2021

Nye kameraer og ringeklokke fra Google Nest

Nye Google Nest Cam og Google Nest Doorbell er Googles første batteridrevne kamera og ringeklokke.


I tillegg lanserer Google Nest snart et nytt kamera med flomlys og andregenerasjons Google Nest Cam (kablet).
   Google Nest sin misjon er å utvikle produkter som skaper brukervennlige hjem. Et viktig ledd i dette er å hjelpe brukerne med å få oversikt over hva som skjer innenfor og utenfor hjemmets fire vegger.
   Et av Nests første mål var å forenkle sikkerheten i hjemmet, og produktene har hjulpet millioner av mennesker med å gjøre nettopp dette. Så, når Googles team skulle i gang med den neste generasjonen kameraer og ringeklokker, var ønsket å kombinere brukernes forventinger med utviklingen av tilkoblede hjem. Dette inkluderte smarte varsler, trådløse alternativer for fleksibel installasjon, vakkert design samt økt personvern og sikkerhet. Ambisjonen med den nye serien har vært å gi brukerne de mest intelligente varslene og samtidig sikre at de nye enhetene fungerer sømløst sammen med de andre Nest-produktene dine, for eksempel skjermer.
   Nå introduserer Google neste generasjon av Nest Cams og Doorbell: Google Nest Cam (batteri) er det første batteridrevne utendørs-/innendørskamera (2299 kr), og Google Nest Doorbell (batteri) er den første batteridrevne ringeklokken (2199 kr). Disse er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå og kommer for salg 24. august.
   Snart kommer også Google Nest Cam med flomlys, vårt første kablede flomlyskamera (3449 kr) og andregenerasjons Google Nest Cam (kablet), som vil være det rimeligste innendørskameraet (1090 kr) noensinne.

Les mer i Google Store om nye Nest Doorbell (batteri) og Nest Cam (batteri), tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, og i salg og hos blant annet Elkjøp, Clas Ohlson, Kjell & Company, Proshop og NetonNet fra 24. august.

Kilde: NTB Kommunikasjon

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no