Meny
11.03.2015

Nye glassfiberfri hansker fra Honeywell

Honeywell lanserer verdens første nitrildyppede, glassfiberfrie hansker i tykkelse 13, som er høyeste nivå av kuttmotstand.

Ved hjelp av et svært innovativt materiale gir Perfect Cutting Diamond-hansker effektiv beskyttelse mot vanlige kuttfarer for arbeidere i bransjer som bilproduksjon, luftfart, bygg og anlegg og glassproduksjon.
   – Ved å ta i bruk Dyneema Diamond Technology har de nye Perfect Cutting Diamond-hanskene vært banebrytende i markedet og oppnådd strålende resultater i våre kundetester, uttaler Anders Jonasson, produktspesialist i Honeywell Safety Products i Norden og de baltiske landene. – Ikke bare har Perfect Cutting Diamond-hanskene en kuttmottstand på nivå 5, de gir også maksimal fingerfølsomhet og komfort, i tillegg til den ekstra fordelen at de er glassfiberfri, noe som ellers kan føre til hudirritasjon og allergier, blant annet kontakteksem.
   Det nitrildyppede belegget på håndflaten og fingrene på Perfect Cutting Diamond-hanskene gir større holdbarhet og bedre grep og fingerfølsomhet, noe som gjør dem ideelle for håndtering av skarpe deler i tørre eller oljete miljøer. Det tettstrikkede materialet i tykkelse 13 er 8 ganger tynnere enn nylon og dobbelt så tynt som polyetylenfiberne med aramidytelse, som vanligvis brukes i tilsvarende hansker. Som et resultat av dette er hanskene også komfortable, lette og har svært god pusteevne.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no