Meny
13.03.2014

Nye batteridrevne hekksakser

Nylig lanserte Husqvarna en serie batteridrevne produkter for huseiere og fagfolk. Nå har det også kommet batteridrevne hekksakser til yrkesbruk.

De nye hekksaksmodellene 536LiHD60X og 536LiHD70X er utviklet for å fylle krav og behov stilt av fagfolk som entreprenører og gartnere. Hekksaksenes ergonomiske og velbalanserte design gjør dem lette å jobbe med. Produsenten opplyser at de lever helt opp til tilsvarende bensindrevne maskiner når det gjelder ytelse. De har heller ingen utslipp, lager mindre lyd og vibrerer mindre.  
  536LiHD60X og 536LiHD70X er utstyrt med dobbeltsidige, laserskårne kniver som er 60 og 70 cm lange. Det dreibare bakre håndtaket gjør det enkelt å klippe både vertikalt og horisontalt. 
  
For at man skal kunne jobbe lenger av gangen uten å måtte lade batteriet, lanserer Husqvarna et nytt 4,2 Ah-batteri. Dette gjør at motoren, satt i den økonomiske driftsmodusen saveE, kan brukes med full effektivitet i opptil 90 minutter. Hvis dette mot formodning ikke er tilstrekkelig for en arbeidsdag, kan Husqvarnas nye ryggsekkbatterier, som passer til samtlige av Husqvarnas batteriprodukter, holde for lengre skift.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no