Meny
07.12.2012

Nye aluminiumskasser for sikker transport og oppbevaring

Wibe Ladders lanserer en ny serie aluminiumskasser for transport og oppbevaring av verktøy og annet utstyr.
Fokus under utviklingen av kassene har vært på design og funksjonalitet. Kassene er lette å stable og har fasede hjørner. De er enkle å bære i det ergonomiske to-greps-håndtaket, og gummipakningen i lokket beskytter innholdet mot fukt og støv. Lokket har hurtiglåsløsning og kan låses med en hengelås.

Transport av verktøy og utstyr er en uunngåelig utfordring i hverdagen til håndverkeren. Smarte løsninger kan imidlertid gjøre det enklere. Wibe Ladders’ nye serie av aluminiumskasser kommer som et tillegg til det store utvalget av stiger og vil gjøre transport og lagring sikrere og enklere. 

– Målet vårt var å utvikle en serie kasser som kan hjelpe håndverkeren i det daglige arbeidet. Aluminiumskassene er perfekte til transport og oppbevaring av verktøy. De passer like godt på lasteplanet på en bil som på en offshorerigg.

Oppbevaringskassene er europalle tilpasset og sørger for sikker transport selv når innholdet er skikkelig tungt, sier Johan Wijkmark, Wibe Ladders.

Håndterlig for håndverkeren
Tunge løft av verktøy og uhåndterlig utstyr er en yrkesrisiko for håndverkere. Wibe Ladders har designet et bredt håndtak med plass til to hender, for å gjøre løftingen lettere. ”De ekstra brede håndtakene gjør det enkelt å bære kassen hvis den er tungt lastet, eller hvis vekten er ujevnt fordelt. Det er lett for håndverkeren å ha god balanse under bæring, ved å justere grepet i håndtaket eller ved å bruke to hender», sier Johan Wijkmark.

Sikring
Kassene er utstyrt med robuste snap-lås som kan låses med hengelås for å beskytte verktøyet mot uvedkommende. – Et vanlig problem på byggeplasser og andre arbeidsplasser er at verktøy har en tendens til å forsvinne. Vanligvis har personen som låner utstyret til hensikt å returnere det, men glemmer det, sier Johan Wijkmark hos Wibe Ladders.

Spesialtilpasset interiør
Skuminteriør fra tredjeparts leverandør kan brukes for å spesialtilpasse kassene for følsomt utstyr. – Kartmålingsutstyr eller andre instrumenter som trenger ekstra beskyttelse, kan transporteres trygt i våre aluminiumskasser. Følsomt og sart utstyr som drillhoder kan transporteres sikkert i en interiørtilpasset kasse, sier Johan Wijkmark.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no