Meny
22.11.2017

Nye Galaxy Tab Active2

Samsung Galaxy Tab Active2 er en tablet som er utviklet for å håndtere digitale arbeidsoppgaver i røffe omgivelser.

De som jobber i varme, kalde, fuktige og støvfylte omgivelser, kan bruke Galaxy Tab Active2 med bare én hånd og logge på ved hjelp av ansiktsgjenkjenning. Den kan monteres i et kjøretøy og får plass i lommen på buksebeinet.
   S-Pen egner seg til notater og navigering i enheten, også med hansker på. Konfigurering av enheten krever ikke tekniske kunnskaper, ettersom den kan tilpasses sentralt med Samsung Knox.

Mange bruksområder
Førere kan montere Galaxy Tab Active2 i kjøretøyet og få tilgang til kjøreruter og fraktkvitteringer. Tableten kan tas løs når de går ut av kjøretøyet og brukes til å skanne strekkoder og få signatur for mottatte leveranser.
   Innenfor produksjon kan medarbeidere sjekke lagerbeholdning med en vann- og støvbestandig enhet. De kan benytte forsterket virkelighet (Augmented Reality) på serviceutstyret og kameraet til dokumentasjon. Tableten kan også brukes som en veggmontert enhet på fabrikken.
   Innenfor logistikk kan medarbeidere håndtere materialer ved å skanne strekkoder og få tilgang til arbeidsordrer og skiftplaner, og i detaljhandelen kan selgere vise produkter i butikken og kontrollere vareleveranser uten å være redd for å bruke et mindre slitesterkt nettbrett.
   I offentlig virksomhet kan personale kan få rapporter signert med S-Pen. Sykepleiere kan for eksempel få tilgang til helseopplysninger, og oppsynspersoner, og kontrollører kan få raske svar fra sin database, ta bilder og skrive rapporter.
  
Slitesterk komfort
Galaxy Tab Active2 er en tablet for røffe omgivelser. Den oppgis å tåle fall på opptil 1,2 meter. Den skal være vann- og støvbestandighet i henhold til IP-klasse 68 (tåler 1,5 meter vann i 30 minutter). Den har 8-tommers skjerm, er 9,9 mm tynn og veier 419 g. LTE-støtte (4G) betyr at du kan kommunisere uten tilgang til Wi-Fi.
   Høy følsomhet i pekeskjermen gjør at man kan bruke skjermen med våte hender eller hansker. S-Pen kan brukes til å ta raske notater direkte på den låste skjermen.

Samsung Knox
Samsung Knox er Samsungs plattform for sikkerhet og brukervennlighet. Med Samsung Knox er det mulig å tilpasse flere tusen enheter for bestemte formål, slik at de kan deles ut
til flere brukere samtidig og deretter håndteres fra et sentralt sted. Samsung Knox er også integrert med andre EMM-systemer.
   Et nytt og spennende bruksområde for mobile enheter er forsterket virkelighet (Augmented Reality). Med forsterket virkelighet er det mulig å projisere informasjon om et objekt foran enheten for å visualisere hvordan man inspiserer og reparerer en maskin, viser tegninger av bygninger, ser informasjon om varme og gass eller lærer opp personale. Det gir sikkerhet, produktivitet og bedre beslutninger.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no