Meny
04.05.2017

Nye CleverLevel LBFS-modeller med flere grensesnitt

Baumer har utvidet sin CleverLevel-serie med to nye varianter – LBFH og LBFI. 

Disse modellene har to bryterutganger, qTeach og en 360 graders statusindikator. I likhet med sine forgjengere er nivåbryterne basert på frekvensteknologi, og de oppgis å passe for bruk både innenfor hygienisk industri og allmenn industri.
   Nivåbryterne har forskjellige muligheter for programmering til ulike bruksområder. Den praktiske qTEach-prosedyren er et stort fortrinn da den kan programmeres på plass uten bruk av software. Produsenten opplyser at sensorene programmeres enkelt og greit ved hjelp av et hvilket som helst ferromagnetisk verktøy. 
   De to bryterutgangene gir mulighet for to utløsergrenser. Det betyr at to forskjellige prosesstrinn, slik som produksjon og rengjøring, eller to mediegrupper, slik som vann og olje, kan overvåkes med én sensor.
   De to bryterutgangene forenkler funksjonskontroll av sensoren. Statusindikeringen sikrer at eventuell sensorfeil og kabelbrudd blir påvist, noe som derved garanterer effektiv overvåkning av alle prosesser.
   Den flerfargede statusindikatoren gir tilbakemelding om alle parametertrinn. Begge variantene er egnet for bruk i temperaturer opptil 135 grader C, mens den hygieniske versjonen har SIP-egenskaper.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no