Meny
11.04.2016

Ny veieelektronikk for krevende bruksområder

HBM introduserer PAD digital sensorelektronikk for bruksområder med dynamisk veieteknologi i røffe omgivelser.

Denne elektronikken er utarbeidet for bruksområder med dynamisk fylling og måling under røffe forhold, for eksempel innenfor matvare- og legemiddelindustrien, som stiller store krav til veiekomponentene.
   HBM introduserer nå digital sensorelektronikk (PAD-serien) på markedet for prosesskontroll innenfor disse bruksområdene.
   Den nye PAD-serien har hus i rustfritt stål og en IP-klassifisering (kapslingsgrad) på opptil IP68/IP69K for å kunne tåle rengjøring opp til de høyeste hygieniske standardene.
   Den oppgis å digitalisere signalene fra analoge veieceller eller lastceller på en trygg og pålitelig måte, selv under tøffe forhold. Dette gjør at kundens overgang fra analog til digital veiing forenkles, og signalkvaliteten blir høyere.
   – Vi har allerede sett interesse for den nye PAD-broforsterkeren hos nordiske maskinbyggefirmaer. Takket være dens motstandsdyktighet overfor elektrisk interferens, den lille størrelsen og de fleksible koblingene i tillegg til en høy IP-klassifisering, er den en kostnadseffektiv løsning for mange bruksområder, for eksempel i forbindelse med fylling, pakking, kontrollveiing med flerhodede kombinasjonsvekter, sier Bjarne Hauge i HBM Norge.
   I tillegg kan også andre krevende prosessanvendelser med sensorer basert på strekklappteknologi implementeres med PAD-serien. Hele serien er godkjent for handelsapplikasjoner.
   Det er også mulig å få varianter med forhåndslagde sensorkabler (alternativt som en aseptisk versjon) eller en plugg/plugg-variant som sikrer høyest mulig fleksibilitet for veieceller og lastceller, dersom kunden ønsker dette.
   PAD-serien tilbyr integrert signalbehandling av målinger inkludert et valgbart eller automatisk filter og to integrerte digitale I/ O-grensesnitt. Avhengig av behovet, kan PAD-serien konfigureres via RS485 eller CANOpen-grensesnitt, noe som også tillater analyse og fjerntilgang i nettverk.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no