Meny
11.04.2016

Ny termisk radiometri kan hindre brann

De første termiske kameraene fra MOBOTIX som lager automatiske temperaturalarmer, er nå lansert.

Det tyske selskapet MOBOTIX har lansert en serie med termiske kameraprodukter som er utstyrt med en ny type termisk følerteknologi. Denne oppfatter automatisk hendelser basert på absolutte temperaturer mellom –40 °C og +550 °C. Denne nye teknologien er perfekt til å generere automatiske alarmer, definert av temperaturbegrensninger eller temperaturområder, noe som er vesentlig for å oppdage potensiell brann eller varmekilder. Samtidig gir MOBOTIX brukeren en gratis programvare for å oppgradere eksisterende termiske kameraer med termisk punktmåling i bildets sentrum.
   Innenfor det tilgjengelige temperaturområdet på –40 °C og +550 °C og en termisk følsomhet på 0,05 °C (NETD=50mK) kan ulike temperaturforhold enkelt defineres innenfor det nye TR-vinduet (termisk radiometri) eller over hele sensorbildet med en nøyaktighet på ±10 °C. Inntil 20 ulike temperaturhendelser kan defineres samtidig. Punktmåling, som måler temperaturer i forhold til 4 piksler i bildets sentrum, er også forbedret i de nye termiske TR-produktene, med en nøyaktighet på ±10 °C. De nye produktene kan være med på å hindre større skade på industri- og handelseiendommer, på produksjons- og logistikkområder, resirkuleringsfabrikker, i skoger osv.
   MOBOTIX Thermal Radiometry (TR) er tilgjengelig som M15 og som sensormodul i det dobbelte kamerasystemet S15. I tillegg er TR også tilgjengelig som sensorhode med S15 PT-montering. Begge S15-modulene kan settes opp som et dobbelt termisk system for fleksibel bruk, eller som kombinasjon av termisk og optisk sensorteknologi for å sikre de mest pålitelige resultatene og visuell verifisering samtidig.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no